Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Stavanger Konserthus

Jul i Blåfjell

  • Sandvigå 1, Stavanger
  • +47 51537000
  • 11. desember 2016 - 11. desember 2016
  •  /  15:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

JUL I BLÅFJELL

En forestilling basert basert på NRKs populære julekalender "Jul i Blåfjell"?

Mange ble lei seg da «Jul i Blåfjell» forsvant fra TV-skjermene, og denne forestillingen inviterer hele familien til igjen å samles i blåtimen med en av de mest kjente og kjære førjulstradisjonene vi har.

I "Jul i Blåfjell" møter vi Blånissene i måneden før jul. Mye skal gjøres og gamle tradisjoner holdes i hevd. Men er alle tradisjonene verdt å ta vare på? Og hva med gamle Erke? Hvorfor oppfører han seg så rart? Er det savnet av Tufsa eller kan det være noe mer? Skjuler noen seg i Kvisthulen? Kan Blånisser og Rødnisser noen gang bli venner? Og hvorfor i alle dager driver noen og kaster søppel i Blåfjell??Dette vil den kloke og modige lille blånissejenta Turte finne ut av. Og Turte kan ordne opp, hun går der hvor ingen andre tør å gå og tenker tanker ingen andre i Blåfjell tør å tenke. Vil Turte klare det? Ta med hele familien på denne spennende, morsomme og stemningsfulle forestillingen og finn ut!

Idè og manus: Gudny Ingebjørg Hagen, musikk: Geir Bøhren og Bent Åserud. Musikk: Geir Bøhren og Bent Åserud Regi: Bjørn Sæter Scenografi: Per Olav Austdahl Produsent: Victoria Productions AS Basert på NRKs julekalender 'Jul i Blåfjell': produsert av NRK

Arr. ALive Produksjoner

Varighet ca. 1 time og 45 min. inkludert pause

  • Last Updated: 22.11.2016
  • Source: Region Stavanger
Dates
søndag 11. desember 2016

See All
Click to activate
Stavanger, Norway
The latitude and longitude
58° 58' 31" N / 5° 43' 21" E
Jul i Blåfjell
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad