Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken LILLESTRØM

Jul i Viken

Overview

Årets nysatsning på Lillestrøm er et større julemarked «Jul i Viken» som gir deg varierte juleaktiviteter gjennom førjulstida.

Jul i Viken arrangeres i hele førjulstiden – både på Norges Varemesse og i Lillestrøm by.

1. Adventshelg 26. – 28. november

Velkommen til åpning av Jul i Viken på Lillestrøm Torv, helgen 26. – 28. november. 

Lillestrøm by kan smykke seg med å ha Norges vakreste julegate – den utmerkelsen har stått i mange år! Tradisjon tro skal julegranen tennes kl 17, søndag 28. november, med julegateåpning​ og fakkeltog mot Lillestrøm kirke. 

Opplev et spektakulært 3D Juleshow​
I Lillestrøm sentrum er det rom for juleshopping i Norges fineste julegate, med koselige aktiviteter og underholdning på Torvet. ​I tillegg kan du hver time oppleve et helt nytt og magisk 3D mappet juleshow rett på veggen til Lillestrøm Torv (vegg vendt mot selve torvet). Det blir et fantastisk lysshow som garantert vil sette deg i den rette julestemningen.

I tillegg blir det karuseller, julegrantenning i Lillestrøm Sentrum og åpning av Norges fineste julegate med påfølgende fakkeltog til kirken. Avrund en magisk familieopplevelse med en god julemiddag på en av restaurantene i byen.

Julekonsert?​
Og ikke bare det, kanskje du til og med kan oppleve en av byens store, lokale musiker opptre fra scenen på torvet? 

I tillegg vil det være karuseller og matboder​ og andre jule-aktiviteter gjennom hele helgen. Ikke minst vil det bugne av gode «Black Friday»-tilbud​ i hele sentrum! 

2. Adventshelg 3. – 5. desember

Velkommen til aktiviteter og marked ute og inne på Norges Varemesse 3. – 5. desember! 

Det blir høytidelig åpning av Lillestrøms Fremtids-Pepperkakeby, tivoli inne og ute, matboder og salgsstand inne i messehallen og mye mye mer.

Innendørs salgsutstilling

Julemarkedet rommer de fleste aktiviteter man finner på andre store julemarkeder, men i tillegg kan man nyte en innendørs salgsutststilling med ideer og gaver til jul. Du kan delta på juleverksted, bli inspirert av praktiske DIY-foredrag, oppleve egne temaområder som «Romjulsopplevelser», «Jul i Marka», «Jul i Hagen» og «Dyrenes jul»samt lytte til julekor-konserter, kjøre tivolikaruseller, og ikke minst møte selveste Julenissen som kommer 3. – 5. desember.

Besøk Lillestrøm FremtidsPepperkakeby

Sammen med barnehagebarn, skoleelever, faglinjer, private og bedrifter i Lillestrøm Kommune drømmer vi oss inn i framtiden og bygger opp en helt ny pepperkakeby. Det hele realisert gjennom en bakedugnad vi ikke har sett maken til i Lillestrøms historie. Resultatet er en utrolig koselig opplevelse hvor man kan beskue eget og andres bygg i magiske omgivelser. 

I miniatyrbyen finner man flere av Lillestrøms kjente signaturbygg. Studenter ved Oslo Met og Bakelandslaget har bidratt med kreative versjoner for noen av dem som f.eks. Lillestrøm Torv og Lillestrøm stasjon, hvor en modelljernbane tuffer gjennom. Men viktigst er kanskje alle de små byggene, formet av kreative og flittige barnehender fra de yngste innbyggerne i kommunen vår. 

Høytidelig åpning av Pepperkakebyen

Ordfører Jørgen Vik foretar den høytidelige åpningen av Lillestrøm FremtidsPepperkakeby fredag 3. desember kl. 13. Pepperkakebyen holder åpent fra 3. – 12. desember på Norges Varemesse. Gå ikke glipp av det! 

Møt selveste julenissen! 

3. – 5. desember kommer også en helt ekte julenisse til Norges Varemesse. Han vil lese juleeventyr for barna i nisse-lavooen og du kan til og med levere inn julegave-listen din til han. Ta en juleselfie med han og og sørg for få med deg alle julebrevene som har kommet frem til nissen fra hele verden. 

Massevis av hyggelige jule-aktiviteter

Ta ditt perfekte julebilde, få med deg julekor-konserter, innendørs og utendørs tivoli, salgsutstilling med ideer og gaver til jul, visning av brev til julenissen fra hele verden, juleverksted, alpakkavandring og nissehistorier i lavvoen. 

Kjøp ekte norske juletrær og ta årets julemiddag over julestjerna – opptil 50 meter oppe i luften. Ta med barna og opplev en «Frozen»-aktivitet, kjør pariserhjul og dyrekarusell ute, eller hva med en gratis kanefart til og fra Lillestrøm sentrum og til Norges fineste julegate med karuseller og aktiviteter på Lillestrøm Torv.

Det er mye å glede seg til helgen 3. – 5. desember!

3. Adventshelg 10. – 12. desember

På Norges Varemesse kan du helgen oppleve Lillestrøms FremtidsPepperkakeby, handle lokal mat fra matbodene, gå på tivoli og mye mer.

Levende Lillestrøm arrangerer et morsomt Nisseløp for barn fra Norges Varemesse til Lillestrøm Torv (ca. 500 meter). Det blir også utstilling av Lillestrøm FremtidsPepperkakeby, Alpakkavandring, innendørs og utendørs tivoli, juletresalg og Julemiddag over Julestjerna på Norges Varemesse, i tillegg til Norges fineste julegate i sentrum og karuseller og aktiviteter på Lillestrøm Torv.

Pepperkakebyen vil stå utstilt på Norges Varemesse i perioden 3. – 12. desember.

4. Adventshelg 17. – 19. desember

Finn diamanten i julegrøten! Denne helgen er det julegrøt-fest på Lillestrøm Torv og mandelen er byttet ut med en flott diamantring.

Det blir også gode shoppingmuligheter i Norges fineste julegate i sentrum og karuseller og aktiviteter på Lillestrøm Torv. På Norges Varemesse kan dere kjøpe ekte norske juletrær og ta en Julemiddag over Julestjerna. 

Kanskje kommer også Coca Cola-traileren innom Jul i Viken denne helgen?

  • Last Updated: 09.11.2021
  • Source: Visit Greater Oslo
Dates

fr. 3. desember 2021 12:00 18:00

lø. 4. desember 2021 11:00 18:00

sø. 5. desember 2021 11:00 18:00

fr. 10. desember 2021 12:00 18:00

lø. 11. desember 2021 11:00 18:00

sø. 12. desember 2021 11:00 18:00

fr. 17. desember 2021 12:00 18:00

lø. 18. desember 2021 11:00 18:00

sø. 19. desember 2021 11:00 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jul i Viken
Your Recently Viewed Pages