Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Jul med Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester

Overview

Velkommen til en høytidelig, humørfylt, varm julekonsert som oser av god stemning og utsøkt musisering. Det blir garantert god jul når Odd med kammerorkester kommer til Ibsenhuset i Skien.

Endeleg egen julekonsert
Jul og Odd Nordstoga er kjent og kjært for de fleste: "Jul i Svingen" på NRK, "Strålande Jul" med Sissel og Odd, julekonsert på NRK1 med Det Norske Kammerorkester lille julaften pluss mange opptredener på TV i samarbeid med julen seier sitt. Men han har aldri hatt en egen julekonsert før. Ikke før nå! Endeleg drar han ut på turné med sitt rike julereportoar.

Det oser julestemning
Med seg har Odd Nordstoga ei av verdens beste orkester; Det Norske Kammerorkester. Sammen har de laga en ny juleplate med både nye julelåter og tradisjonelle julesonger på Odds særeigne vis. Endeleg kan du høre Jul i Svingen med han som har laget den, i tillegg til alle de andre julesangane du tenker på med Odd Nordstoga. Dette er årets julegave fra Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester til alle de som vil gå på en virkeleg flott julekonsert i år.

Sted: Dovregubbens hall

  • Last Updated: 02.11.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

ti. 11. desember 2018 18:30 20:00

ti. 11. desember 2018 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jul med Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad