Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Jul med Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester

Overview

Da Odd Nordstoga spilte inn juleplate og dro på juleturné med Det Norske Kammerorkester i 2018 var det første gang Odd hadde sin egen julekonsert. Konsertturnéen ble møtt med fulle hus og knakande gode meldinger over heie landet. 
Jul og Odd Nordstoga er og har vært kjent og kjært for de fleste. Med «Jul i Svingen» på NRK, «Strålande Jul» med Sissel og Odd, og julekonsert på NRK1 med Det Norske Kammerorkester lille julaften sier sitt.

Med et av verdens beste orkester i ryggen, og en veldig kritikerrost juleplate i bagasjen, ser vi ingen grunn til å ikke sette opp juleturné for Odd Nordstoga i år òg! Du får høre «Jul i Svingen» med han som har laget den, i tillegg til alle de andre julesangene du tenker på med Odd Nordstoga.

Dette blir igjen årets julegave fra Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester. Vel møtt til en høytidsstemt og humørfylt julekonsert som oser av god stemning og utsøkt musisering. Det blir garantert god jul!

Billettpris
Ordinær: 625

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 10. desember 2021 18:30 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jul med Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester
Your Recently Viewed Pages