Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Lillehammer

Jul på Barnas Gård Hunderfossen

  • Fossekrovegen, Fåberg
  • +47 61275530
  • 7. desember 2019 - 29. desember 2019
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Å la barn få bli kjent med den norske fjøsnissen som steller på gården, og passer på dyrene synes vi er fin måte å formidle norske juletradisjoner på. Med alt julestria kan innebærer av stress og jag kan det være fint å få komme på gården og senke skuldrene litt sammen med barna.

Nærhet til dyr er ikke hverdags for de fleste lenger, så vi prøver å la alle som besøker oss få ta på og bli kjent med dyrene, så da er det fint å ha noen fjøsnisser som kan hjelpe til. 

Med over hundre dyr på gården er det dyr nok til alle som vil kose, mate eller klappe. I tillegg til de fleste norske husdyr er esel og emu kanskje av det mer eksotiske slaget, men med røde sløyfer og snø på nebb og mule, så glir de rett inn den norske julen. I hjorteskogen kan man klappe og mate tamme hjort og dåhjort fra hånda. Det ryktes at det har blitt endel julekortmotiver fra våre gjester i hjorteskogen i tidligere år.

Gården er pyntet til jul, alle dyrene har fått juletrær og julepynt i innhegningene og husene sine, og nissemor har kokt opp store mengder med risengrynsgrøt til sultne gjester. Smånissene har juleverksted på nisselåven og kaninkosepark i høylåven. Det bugner av ekte nisser og julestemning!

På stabburet kan man gå inn og se hvor fjøsnissene bor. Er man ekstra nysgjerrig kan man lese i dagboka til sjefsfjøsnissen om ting han har gjort og opplevd på gården den siste tiden.  

I 2019 er gården åpen: 
Advent: 7.-8.desember 12.00-15.00
Romjul: 29.-30.desember 12.00-15.00

Inngang 159,- pr pers. ( barn u.2 år gratis) 

  • Last Updated: 08.11.2019
  • Source: Visit Lillehammer
Dates

sø. 8. desember 2019 12:00 15:00

sø. 29. desember 2019 12:00 15:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jul på Barnas Gård Hunderfossen
Your Recently Viewed Pages