Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SANDNES

Jul på Månetoppen

  • Mauritz Kartevolds Plass 1, Sandnes
  • +47 51602010
  • 20. november 2021
  •  /  12:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Jul på Månetoppen er en varm og spennende førjulsfortelling for hele familien - og naturligvis er de kjente og kjære sangene fra TV-serien med.

Jul på Månetoppen er en varm og spennende førjulsfortelling for hele familien - og naturligvis er de kjente og kjære sangene fra TV-serien med.
Lille Julaften skal Jentungen til Månetoppen for å prøve å bli langluenisse, og må være ute for å nisse nissestreker og nissegleder i hele desember. Men i Blåfjell må blånissegutten Storm og de andre være inne i hulene fordi de ikke har blåbær å lage blåtimer av så fjellet åpner seg – samme høst hadde nemlig rødnissene plukket alle blåbærene på Månetoppen! Det bryter ut strid mellom rødnissene og blånissene om hvem som har rett til Månetoppen, og midt i striden står Storm og Jentungen Til slutt legger de to i vei til den gamle, kloke Grånissen ved Havet for å spørre om han kan hjelpe dem å skape fred. På den farefulle ferden til Havet finner Storm og Jentungen ut hvem de egentlig er, noe som forandrer alt.
Bli med inn i Gudny Ingebjørg Hagens fantastiske nisseunivers kjent fra NRKs julekalendere «Jul i Blåfjell» og «Jul på Månetoppen»!
Basert på NRKs julekalender «Jul på Månetoppen»
Idé og manus: Gudny Ingebjørg Hagen
Musikk: Geir Bøhren og Bent Åserud
Produsert av NRK
Arrangør: Alive Produksjoner

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 20. november 2021 12:30 14:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jul på Månetoppen
Your Recently Viewed Pages