Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Ringsaker

Jul på Mjøsårdene - Simenstad gard

  • Løkendalsvegen 341, Rudshøgda
  • +47 93066582
  • 23. november 2019 - 24. november 2019
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Jul på Mjøsgårdene
Lørdag 23. og søndag 24. november kl. 13.00 – 18.00
Bestill gjerne bord om dere er flere. Tilbudet er populært både for enkeltpersoner, familier og vennegrupper. 

Kombiner gjerne julemarkedet på Hovindsholm. På Simenstad får du komme inn i julepynta hovedbygning, du blir møtt med en varm punsj ved lyspeisendet  og det durer i vedovnene. På gardskjøkkenet står bordet dekket med hjemmelaget mat. Buffeten er satt sammen slik at alt passer ihop både velkjente og nye smaker.  Alle rettigheter og hjemmelagde fruktdrikker fra Simenstadhagen. 

Vår fantastiske AGA- komfyr på gardskjøkkenet får fram de djupe, gode smakene ved langtidssteking. Simenstad er også kjent for fargerike og smakfulle grønnsaksretter. Vi har gode alternativ til de som har allergier eller ikke spiser svin. Alt er laget fra bunnen av med gode råvarer fra urtehagen, bær- og frukthagen.

Det er også mulig å kjøpe med seg gode smaker hematt. Godbiter laget på Simenstadkjøkkenet er populære julegaver. Eksempel på smaker å ta med hematt: Sylte, vørterkake, pærekake, rabarbraprasaft og chutneyer.
 

Vil du vite mer?
Ta kontakt med vertinne Brit:
- På mobil 930 66 582
- Eller epost, brit@simenstadgard.no


Ingenting er som jul på Mjøsgårdene. Simenstad åpner dørene for å gi deg en smak av førjulsstemninga på en storgard på Hedmarken. 

Du vil få oppleve ekthet, nærhet og matglede  med fargerik, hemelaga  og smakfull på gardskjøkkenet. Det er dekket i spisestua, på storsalen, og  kaffen serveres fra sølvkanner i de historiske stuene.  Alle stedene er trivelig julepynta.

Bedrifter, foreninger, vennegrupper, storfamilier og individuelle er velkomne til å bestille stemningsfulle gardsjulebord, julelunsjer, julemiddager, juledagmøter og juleavslutninger i hele november og desember. Få en fin og annerledes ramme rundt arrangementet ditt! Vertinne Brit skreddersyr.

  • Last Updated: 22.10.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

lø. 23. november 2019 13:00 18:00

sø. 24. november 2019 13:00 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jul på Mjøsårdene - Simenstad gard
Your Recently Viewed Pages