Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
TEATERSALEN

JUL PÅ RØD LØPER

  • Kirkegata 11, Lillestrøm
  • 3. desember 2016 - 3. desember 2016
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

JUL PÅ RØD LØPER

- et forrykende varietéshow

Velkommen til en kveld i beste West-End stil. Du ankommer på rød løper og blir fotografert ved ankomst og i Teatersalen venter disse artistene på å underholde deg.

Tom Mathisen fra Prima Vera. Fikk komiprisens hederspris i 2014. Her kommer Prima Vera slagerne som perler på en snor i et ellevilt innslag av sang og stand-up. «Det er Norge som er bra», «Det er en fin dag», «Piker, vin og sang», «Arne Belinda» m.fl.

Marianne Antonsen. Norges ukronede souldronning. Spelemannsprisvinner. Alle kjenner denne Fredrikstadjenta med den dype, vakre røsten. I disse dager turnerer hun med Hanne Krogh sitt «World of Music» show. Marianne har i 16 år hatt en fast utsolgt julekonsert i Gamlebyen kirke i Fredrikstad. Hun tar med noen av sine perler fra denne konserten.

Cecilia Vennersten. Svensk Grammyvinner. Tidenes mest solgte singel i Norden med «Det vackraste». Tar med seg en knippe svenske julelåter i tillegg. Vakrere blir det ikke.

Polkabjørn og Kleine Heine. Galskap fra vestlandet. Jodling og trekkspill med lattergaranti. Elleville historier og to fantastisk begavede musikere. Blir garantert snakkis på Lillestrøm i dagene etter showet.

Alt sydd sammen av kvelden toastmaster Dennis Storhøi. Årets mannlige skuespiller i 2015 for rollen sin i serien «Kampen om tungtvannet». Bjørn Halstensens orkester spiller. Bandet som har fått Drillo til å synge, og som ellers har spilt med artister som Peter Jöback, Jørn Hoel, Odd René Andersen, Ole Paus, Henning Kvitnes m.fl.

Arrangør: Bjørn Halstensen og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 495,- / medlem kr 475,- / showmeny kr 970,-

Showmeny inkluderer billett til showet, samt julebuffet i Scene 5 før eller etter forestilling.  Kan dessverre ikke bestilles på nett, da bord må bookes.

  • Last Updated: 29.09.2016
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates
lørdag 3. desember 2016

See All
Click to activate
Lillestrøm, Norway
The latitude and longitude
59° 57' 18" N / 11° 2' 35" E
JUL PÅ RØD LØPER
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad