Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Jula Heme med Fredrik Amadeus

Mer info

Fredrik Amadeus er en 18 år gammel norsk sanger og artist fra Nord-Odal som i 2023 kom helt til finalen i et av Norges største sangkonkurranser og TV-program «The Voice - Norges beste stemme» på TV2.
Der imponerte han med sin store stemme og sitt særegne utrykk, og ble ofte omtalt som «en gammel sjel, i en ung kropp». Etter sin deltakelse i «The Voice» har han vært å se på en rekke arrangementer rundt omkring i landet.

Allerede som 11 åring fikk Fredrik være gjestesolist på den tradisjonsrike julekonserten «Deilig er Jorden» sammen med Rein Alexander og Anita Skorgan i Hamar Domkirke, og som 12-åring ble han superfinalist i «Melodi Grand Prix Jr», med den egenskrevne låta «Je vil væræ en venn».
Samme år var han også gjest hos NRK i programmet «Advent - hva er jul for deg?».
Fredrik Amadeus har opptrådt på flere kulturhus, festivaler og kirker rundt om i landet i mange år allerede, og samarbeidet med noen av landets mest profilerte artister.

I fjor var første gang han hadde egne julekonserter, i samarbeid med Skyskraper Artist, som er kjent for å sette opp store juleturneer for bl.a. Sissel Kyrkjebø, Secret Garden, Lars Bremnes & Maria Haukaas Mittet, og nevnte Rein Alexander og Anita Skorgan. I 2024 besøker han Gjøvik kirke, Vallset kirke, Grue kirke og Sand kirke.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 18:00
Dørene åpner : 17:30

Varighet : 80 min

Servering :
Ingen servering

Aldersgrense : Ingen aldersgrense
Ledsager : Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)

Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

Arrangørens nettside

Sist oppdatert: 06/23/2024

Kilde: Visit Innlandet

Sider du nylig har besøkt