Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Arendal Kulturhus AS

Julebord: Starworkers og Johan Wellton i Arendal Kulturhus

  • Sam Eydes plass 2, Arendal
  • 2. desember 2016 - 3. desember 2016
  •  /  18:00
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

En garantert publikumssuksess Vi gjentar fjorårets suksess med showgruppen Starworkers. Seks av Skandinavias mest rutinert artister på scenen med et skreddersydd program for Arendal Kulturhus. Her vil du få se og høre fartsfylte nummer, flotte kostymer og kraftfulle vokalprestasjoner med toner lånt fra bl.a. Toto, Motown, 80-tallet, Queen og mange flere. Det blir allsang, gåsehud og rockefot! En god blanding av nye nummer og ønskerepriser.

I år får du også stifte bekjentskap med en av nåtidens mest ettertraktede varietéartister, Johan Wellton. Han har underholdt i over 30 land og har i et sprengfullt skjema klart å presse inn Arendal mellom en Kinaturné og show i Tyskland. Johan må oppleves live, vi lover både humor og nysirkus i verdensklasse!

Inkludert i prisen er en apéritif, 3-retters meny og show. Drikke til maten kjøpes separat. Er dere en vennegjeng eller en bedrift samler vi selvsagt alle ved samme bord. Det kan lønne seg å forhåndsbestille drikke.

Apéritif fra kl. 18.00 / Middag og show kl. 19.30

Produsentene bak Starworkers har mye på merittlisten og har tidligere jobbet med produksjoner som Melodi Grand Prix, Eurovision, Song Contest, Amanda, Wallmans, Nobelfredspriskonserten, TV2 Artistgalla og en rekke musikaler, turnéer og showproduksjoner

  • Last Updated: 19.10.2016
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates
fredag 2. desember 2016

lørdag 3. desember 2016

See All
Click to activate
Arendal, Norway
The latitude and longitude
58° 27' 37" N / 8° 45' 53" E
Julebord: Starworkers og Johan Wellton i Arendal Kulturhus
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad