Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Trøndelag Teater

Juleevangeliet

  • Prinsens Gate, Trondheim
  • 1. desember 2016 - 15. desember 2016
  •  /  19:30 to 19:30
  •  /  Price 15
  • (7 Upcoming Dates)
Overview

Juleevangeliet- The Smash Hit Musikal (alle snakker norsk)
Av Mads Bones, Kyrre Havdal og Olve Løseth

Hvem ligger i krybba?
Jesus stod opp fra grava. Heldigvis, for etter å ha sett denne tolkningen av Juleevangeliet ville han ha snudd seg i den.

Skaperne av braksuksessene Nøtteknekkeren og ”spelmusikalparodikomedien” Slaget på Testiklestad er tilbake. Denne gang skal trekløveret Mads Bones, Kyrre Havdal og Olve Løseth følge Jomfru Maria gjennom ni skjebnesvangre svangerskapsmåneder, etter at hun er smelt på tjukken av Gud.

Teatret har en lang historie med å tolke eldre verker, men hvor langt kan man gå i å omskrive og tolke på nytt? Og hva skjer når man tar for seg noe av det aller helligste, som Bibelen – og det rett før jul?

I denne rekonstruksjonen av Juleevangeliet er Maria og Josef backpackere på vei gjennom et ørkenlandskap som minner fælt om Østerdalen. Her er det lett å rote seg bort, men heldigvis klarer Alejandro, fra gitartrioen De Tre Vise Menn, å tyde seg frem til ei ny notelinje mellom Melkeveien og Karlsvogna.

Dette stjernebildet leder dem mot både Kong Herodes slott og Betlehem Kurs- og Konferansesenter. Og ikke minst en stall, hvor hestejenta Märtha har hest på fôr, og oksen fra Grimstad og eselet Ari står på bås. Men hvem er det som ligger i krybba?

Som utallige skoleavslutninger med tårevåte foreldre har demonstrert, så kler Juleevangeliet så vel klasserom, som gymsaler og aulaer. Nå er det derimot Trøndelag Teaters ærverdige Gamle Scene som er åsted for småbyer på Vestbredden, ørken, stall og slott.

Dette blir bare moro! For prest, folk, fe og esel.

  • Source: Trondheim Events
Dates
torsdag 1. desember 2016

tirsdag 6. desember 2016

onsdag 7. desember 2016

torsdag 8. desember 2016

fredag 9. desember 2016

onsdag 14. desember 2016

torsdag 15. desember 2016

See All
Click to activate
Trondheim, Norway
The latitude and longitude
63° 25' 44" N / 10° 23' 33" E
Juleevangeliet
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad