Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

JULEGÅRDSBESØK, søndag 17. desember kl. 14.00 - 16.00

Velkommen til ordentlig julestemning på BONDEGÅRDEN I BYEN!
Alt av opplevelser, riding, mat og drikke (så mye mat og drikke man vil!) er inkludert i billettprisen!


Julen er barnas høytid, og nå er det ordentlig julestemning på Øvre-Eide Gård. Hestene har fått dombjeller, hønene tripper rundt i tunet, og kaninene hygger seg på et varmt fang. Låven er pyntet med et flott juletre, og vi har hengt opp granbar og tusenvis av julelys!
 
Hos oss består julegårdsbesøkene av et fast program som ledes av oss på gården fra begynnelse til slutt. En levende "forestilling", som vi opplever sammen. Det er derfor veldig viktig at alle møter presis når arrangementet starter - helst 10 minutter før. (Husk at det også tar litt tid å gå ned fra parkeringsplassen).


Under besøket får alle som vil ri på en av våre snille fjordinger eller dølahester. Vi mater og klapper sauer og hilser på kaniner, marsvin, hane og høner. Underveis vil vi lære dere masse gøy om dyrene våre, og vi vil også synge litt til dem sammen. Husk å kle dere etter været! Støvler/vanntette vintersko er alltid anbefalt, da vi pleier å gå ut på marken som kan være både våt og møkkete.
 
Etterpå inviterer vi alle inn på den varme, koselige låven vår, hvor vi serverer dere gløgg, risengrynsgrøt, pepperkaker, klementiner, saft, kaffe og te. Det blir selvfølgelig premie til den som finner mandelen i grøten. Vi avslutter med sang rundt juletreet. 


Julegårdsbesøket varer i totalt 2 timer.
Alt av opplevelser, riding, mat og drikke (så mye man vil!) er inkludert i billettprisen!
Vi tar kun imot et begrenset antall gjester på hvert besøk, så gårdsopplevelsene blir ekte, nære og gode - for både store og små.
________________________


NB! Det er ikke mulig å kjøpe billetter i døren, billettene MÅ være kjøpt og betalt i forkant. Husk at både voksne og barn må ha billett. 


Alle barn under 16 år må ha følge av voksne. Ansatte ved Øvre-Eide Gård vil lede programmet, men husk at dere som voksne er ansvarlig for barna under besøket! Det er ikke tillatt å gå inn til noen av dyrene på egenhånd, verken ute eller inne.


Om dere likevel ikke har mulighet til å delta på gårdsbesøket setter vi pris på om dere gir oss beskjed (post@ovre-eide.no), da vi ofte har ventelister på andre som ønsker billetter. 


Det er BORDPLASSERING, så send oss en mail (post@ovre-eide.no) senest 24 timer før besøket om dere ønsker å sitte sammen med noen på en annen bestilling (etternavn). Det er også viktig at evt. mat-begrensninger eller allergier sendes til oss på mail (post@ovre-eide.no) senest 24 timer før besøket. (Husk å informere om hvilket etternavn billettene det gjelder er bestilt på, og hvilket klokkeslett dere skal på gårdsbesøk.)


Vi gleder oss til å ta i mot dere! Følg oss gjerne på Facebook og Instagram (ovreeidefarm) for nyheter og oppdateringer. 


Har du AKTIVITETSKORT kan du få 2 gratisbilletter til dette arrangementet pr. kort! Send bilde av begge sider av aktivitetskortet ditt til aktivitetskortet@ovre-eide.no, så sender vi deg en promo-kode du kan legge inn ved bestilling av billetter.

OMTALER FRA TIDLIGERE GÅRDSBESØK MED PÅMELDING:


"Veldig deilig å slippe lange køer og ikke minst det å gå rundt med penger for å betale for riding og mat og drikke. En flott gårdsopplevelse som vi bare kunne nyte!"

"Tommelen opp for konseptet åpen gård med påmelding og begrenset antall plasser. Vi hadde en helt super dag. Vi fikk hilse på alle dyrene og ungene storkoste seg."


________________________


Øvre-Eide Gård ligger ytterst i Jordalsveien i Eidsvåg. 
Vår adresse er: Øvre-Eide 36, 5105 Eidsvåg i Åsane. 
Vi oppfordrer alle til å reise grønt og kollektivt, da det kun er få minutter å gå fra bussholdeplassen Eidsvåg E39. 


FOR Å KOMME TIL GÅRDEN MED BIL:
Fra E39 ta avkjørsel mot Eidsvåg og følg skilting mot Jordal. Følg Jordalsveien forbi kirkegården, og helt til dere kjører over en ferist. ETTER feristen er det første vei til venstre, inn på en grusvei. Kjøretid ca. 3 – 4 minutter fra E39. 


PARKERING: 
- Alternativ 1: Helt i starten av grusveien er det en liten grusplass på høyre hånd hvor man kan parkere. 
- Alternativ 2: Litt lengre inn på grusveien, på høyre hånd, i en sving, er det en stor rød garasje med grønn port. Man kan parkere på hele grusplassen foran denne store garasjen. 
- Alternativ 3: Langs det hvite/røde gjerdet på ridebanen. OBS: Ikke stå foran luftegårdene til hestene, og ikke parker foran de private boligene.


OBS: Det KAN bli tatt bilder og film under arrangementet for å brukes i markedsføring av gården. Om dere ikke ønsker å komme med på bilder og film, ber vi om at dere informer personalet ved ankomst.

Sist oppdatert: 11/29/2023

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt