VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken HALDEN

Julekonsert - Det Norske Blåseensemble med Ole Børud

Overview

Det Norske Blåseensemble inviterer til en svingende flott julekonsert av beste merke

Med bare noen dager igjen til de gode juledagene kommer på løpende bånd, inviterer Det Norske Blåseensemble til en svingende flott julekonsert av beste merke. De har i år den store glede av å presentere en solist, som fra han gikk i knebukser sang energisk inn i våre ører fra den nyinnkjøpte kassetten vi endelig fikk lov til å spille med høyt volum i bilen. Børudgjengen var selve symbolet på glede, energi og entusiasme, kombinert med alvor og oppdragende tekster. Senere har flere medlemmer kommet til, tre deltakelser i Melodi Grand Prix med gode resultater har det blitt, og gutten med kortbuksene har rukket å starte på sitt livs femte tiår. Ole Børud har blitt en selvstendig mektig artist, med stor spennvidde i musikalske uttrykk, og gir alt når han nå får Det Norske Blåseensemble i ryggen under årets storslagne julekonsert.

Trompetist Frank Brodahl er musikalsk leder for årets tradisjonsrike konsert og kjenner Ole Børud godt; «Ole møtte jeg første gang i 2002, da jeg produserte noen plater for Kjell Karlsen og hans orkester, og møtte i den sammenhengen Børudfamilien. Ole drev selv mest med heavy-metal musikk i tiden etter dette, og er en utrolig seriøs hardtarbeidende musiker som kan levere på øverste hylle uansett sjanger.»

Det Norske Blåseensemble ønsker å være et forbilde for lokalmiljøene der ensemblet bor og jobber, og for mange unge nye musikalske talenter er Ensemblet det første møtet med levende musikk. Frank Brodahl supplerer; «Å la unge talenter være solister på våre konserter vil gi dem en boost og en forsmak på livet som artist og musiker, med ett av landets fremste og mest allsidige ensembler i ryggen, vil dette bli en konsert de aldri glemmer.»

På alle de fire konsertene vil ungdommelig energi og glede inspirere både musikere og publikum til nye tanker og musikalske krumspring. I Halden er Jenny Marie Nordheim solist.

Velkommen til en julekonsert for hele familien!

  • Last Updated: 15.10.2020
  • Source: Halden Turist
Dates

lø. 12. desember 2020 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Julekonsert - Det Norske Blåseensemble med Ole Børud
Your Recently Viewed Pages