VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Julekonsert med Jernbanens Musikkorps, Eva Bjerga Haugen og Tore Renberg

Overview

Jernbanens Musikkorps inviterer til julekonsert under ledelse av dirigent Torbjørn Dahl.

Jernbanens Musikkorps inviterer til julekonsert under ledelse av dirigent Torbjørn Dahl. Solist er Eva Bjerga Haugen og Tore Renberg er konferansier. På programmet står tradisjonsrike norske og internasjonale juletoner.

Eva Bjerga Haugen er en spellemannsnominert vokalist, musiker og låtskriver. Hun ble i 2010 kåret til årets Stavangerkunstner og var finalist i den prestisjetunge konkurransen JazzIntro samme år. Eva har de senere årene arbeidet sammen med en rekke anerkjente musikere og komponister, samt ensembler som Oslo Sinfonietta, Kringkastingsorkesteret, Stavanger Symfoniorkester, Bergen Big Band. Haugen arbeider også som pedagog, bl.a. ved fakultet for utøvende musikk ved UiS og Vestnorsk Jazzsenters årlige sommerkurs.
  
Tore Renberg (f. 1972) er en av landets mest leste og bejublede forfattere. Han har gitt ut en rekke bøker, bl.a. moderne klassikere som «Mannen som elsket Yngve», «Kompani Orheim» og «Du er så lys». Han er også kjent for de burleske romanene i Teksas-serien. Renberg er i tillegg musiker, med to soloalbum bak seg og et tredje i vente.

VARIGHET
1 time og 30 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, alle med 1-meters avstand.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her. 

ARRANGØR
Jernbanens Musikkorps Stavanger

  • Last Updated: 06.11.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 13. desember 2020 18:00 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Julekonsert med Jernbanens Musikkorps, Eva Bjerga Haugen og Tore Renberg
Your Recently Viewed Pages