Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Gran

Julekonsert med Kate Gulbrandsen

Overview

For første gang reiser Kate Gulbrandsen ut med en drøm hun har hatt lenge. En drøm om å dele sin juleglede med det norske folk. Vi kjenner henne best som den blide jenta i den blå jakken som seiret med låten "Mitt liv" i Melodi Grand Prix 1987. Etter seieren har hun kontinuerlig jobbet med musikk, og det har resultert i flere personlige og fengende låter samt deltakelse i Stjernekamp 2016. Med seg har hun et knippe erfarne musikere som lager en stemningsfull og rørende ramme rundt historiene Kate har å by på.

Ensemble: Tomasz Jaworski – Gitar/Kor Ole Morten Heien – Bass/Kontrabass/Kor Øyvind Kristoffer Sæther – Gitar/Vokal Ola Nordli Johansen – Perkusjon/Piano/Kor Hege Dragerengen – Vokal/Perkusjon

Ønsker du å fylle hjertet med julefred og oppleve den varme gleden og energien Kate kan fylle et rom med, ønsker vi deg hjertelig velkommen til en unik julekonsert!

  • Last Updated: 12.09.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

to. 19. desember 2019 19:00 20:15

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Julekonsert med Kate Gulbrandsen
Your Recently Viewed Pages