Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet SØNDRE LAND

Julekonsert med Mamas Garden

Overview

Mamas Garden er en trio bestående av søsknene Ingvild, Håvard og Dag Arnold Gryting. De er bosatt i Drammen og Tønsberg, men har røtter både i Finnmark, Hallingdal og Aust Agder. Mamas Garden er godt etablert både lokalt og nasjonalt, og kan i forbindelse med sine to plater og flere singelutgivelser vise til en omfattende konsert- og turnévirksomhet, og svært fine tilbakemeldinger fra presse og publikum. Trioen plasserer musikken sin i sjangeren visepop. Iørefallende melodier og vokalarrangement, men også tekster som belyser mellommenneskelige, dypere tema, står høyt i kurs hos søsknene.

Søndag 19.desember vil Mamas Garden gjeste Skute kirke med en varm og stemningsfull julekonsert. Konserten vil i hovedsak være sentrert rundt sangene fra Mamas Gardens juleplate «Desember», som for øvrig fikk strålende kritikker da den kom ut. Julekonsertene til Mamas Garden har blitt svært godt mottatt, av publikum så vel som konsertanmeldere.

En julekonsert med Mamas Garden ligger for meg veldig nært den ultimate opplevelsen i årets mørkeste måned. Mamas Garden ga en av de enkleste, men kanskje den fineste julekonserten i Drammen i år. Følelsen, stemningen og varmen i deres opptreden, i tillegg til at de synger overordentlig vakkert sammen på sanger som «Kling no klokka» og «I natt», gikk rett hjem hos undertegnede. Gå og se dem!
(Anmeldelse fra Drammens Tidende)

Vel møtt til en julekonsert med tre unike artister som evner å spre julens budskap med en hjertevarme ord vanskelig kan beskrive.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 19:00
Dørene åpner : 18:30

Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja
Ledsager: full pris

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

sø. 19. desember 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Julekonsert med Mamas Garden
Your Recently Viewed Pages