Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

Julekonsert med Qvale & Wulff @ Hos Naboen

Overview

Charlotte Qvale og Marte Wulff er to sørlandske artister og låtskrivere med allsidige kunstneriske karrierer bak seg. Som vokalister har de hvert sitt særpreg, og sammen har de rendyrket et uttrykk der tostemmighet i et særegent stemningsfullt lydbilde står i fokus. Hver jul slår de to artistene seg sammen, og med sitt fabelaktige band skaper de noe ganske unikt innenfor julemusikkens velopptråkkede landskap.

Bakgrunnen for samarbeidet er at de julen 2014 slapp sin egenkomponerte, nye og lett kontroversielle norske julesanghit ”Vi feirer jul”, med et ønske om å poengtere at selv om julen i dag betyr forskjellige ting for forskjellige folk, så angår grunnbudskapet oss alle: Nestekjælighet, raushet og åpenhet. Qvale og Wulff ville bidra i julemylderet med en sang som henvender seg til alle - ikke bare de kristne - men likevel har en dypere mening enn ”På låven sitter nissen”.

Deretter fulgte de opp med en juleturne litt utenom det vanlige. De la konsertene til barer, kulturhus og andre alternative spillesteder. Ikke fordi de spesifikt ønsket å unngå kirker, men for å understreke god takhøyde uavhengig religiøs tilhørighet eller overbevisning.

Så også i år, på Hos Naboen. Materialet de fremfører er en blanding av utradisjonelle tolkninger av tradisjonell julemusikk, egne låter og et par vinterlåter. Alt dette i et lydbilde langt mindre polert enn hos de sedvanlige juleoppsettene.

Med seg på scenen har de to et meget kompetent og samspilt band bestående av trompetist og multimusiker Sjur Miljeteig, gitarist Michael Aadal, bassist Morten Martens og trommeslager Gunnar Sæter.

  • Last Updated: 02.11.2017
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

tors 14. desember 2017 21:00

See All
Julekonsert med Qvale & Wulff @ Hos Naboen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad