Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Ringsaker

Julekonsert med St. Hallvard-guttene

Overview

Velkommen til julekonsert med St. Hallvard-guttene i Ringsaker kirke lørdag 24. november. De fremfører «Engelmessen», eller Missae di Angelis, som er noe av det flotteste du finner innen gregoriansk sang. For en St. Hallvard-gutt er dette musikk som sitter i ryggmargen etter mange års reiser til Roma og Peterskirken.I dette historiske verket får vi høre hva englene sang til gjeterne på betlehemsmarken før Jesus ble født. Årets julekonserter innleder med dette historiske verket, før vi beveger oss over til kjent og kjær julemusikk.


Ringsaker kirke er kjent for vakker klang og nesten tusen år gammel mystikk, så det finnes få steder som egner seg bedre til å synge julen inn.

Dirigent er Hans Dur Molvik. Han har i mange år markert seg som en av Norges fremste guttekordirigenter. I tillegg til sin faglige kompetanse er han en leder og et forbilde for guttene, som inspirerer til sang og glede.

Dørene åpnes kl 17:45. Konserten starter kl. 18:00
Varighet cirka 1 time uten pause.

  • Last Updated: 16.11.2018
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

lø. 24. november 2018 18:00 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Julekonsert med St. Hallvard-guttene
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad