Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Lister Kvinesdal

Julekonsert med Tenorane og Steffen Horn

  • Vesterdalsvegen 3, Kvinesdal
  • +47 38357700
  • 8. desember 2017
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Tenorane er i ferd med å etablere seg som en av landets fremste sangtrioer.

Repertoaret spenner fra Bach til Beatles, eller fra Puccini til Prøysen, alt formidlet med stor musikalitet og humør. Gruppa består av Henrik Hundsnes, Ola Marius Ryan og Aasmund Kaldestad og den eminente pianisten Steffen Horn. Nå kaster de seg over kjente og mindre kjente julesangar, og drysser musikalskt glitter over julefeiringa.

Få, om nokon, fenomen har inspirert komponistar og tekstforfattarar i så sterk grad som jula. Ja, det er ikkje ei overdriving å seie at sjølve juletradisjonen først og framst vert formidla og blir halde vedlike gjennom tonar og ord. Kva hadde jula vore utan songane som høyrer til? I spennet mellom "Så går vi rundt om en enebær busk" og Bachs "Juleoratorium", vibrerer julefortellingene seg inn i ryggraden, og aller sterkast når musikken blir framført av pasjonerte kunstnarar som er begava med evna til å sette strengar i bevegelse i mottagelege sinn.

Slike kunstnere er altså Tenorane. Gjennom sin song pustar dei sølvstøv over alle oss som sårt treng ein pause i kvardagane, ein pause for glede og fred og laussluppen , leken latter. Håpet er at førestellinga skal bygge ei bru av ord og tonar frå ein travel kvardag tilbake til barndommens forventningsfulle undring over kva den er, denne høytida, som hjelper oss til å bevare vår barnlige uskyld midt i larmen.

  • Last Updated: 24.03.2017
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

fre 8. desember 2017 19:30

See All
Julekonsert med Tenorane og Steffen Horn
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad