Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Julekonsert Secret Garden

Mer info

Etter suksessen med sine tre juleturnèer i 2021, 2022 og 2023 ønsker Secret Garden også i 2024 å gjennomføre en juleturne i Norge, i perioden 30. november – 13. desember.

Kun 5 utvalgte spillesteder vil få besøk av den verdenskjente gruppen som kan vise til over 3 milliarder streams, 113 platinatrofeer og over 5 millioner CDer!
Secret Garden kommer også med nytt studioalbum i løpet av 2024.

Med originalskrevet musikk byr Secret Garden på en unik julekonsert. I 2020 kom første delen av albumet «Sacred Night» – en samling nye julesanger som ble omtalt av Aftenposten som «årets beste nye julealbum». I 2021 kompletterte gruppen julealbumet med enda 5 nye sanger.

–Det er samarbeidet med en av våre faste sangere, Cathrine Iversen, som har gjort dette mulig, sier Rolf Løvland. Vi trengte en vakker stemme som kunne bære prosjektet frem. Til juleturneen har vi også som før alliert oss med den høyt profilerte sangeren Espen Grjotheim. Sammen fremfører de duetter og solosanger fra «Sacred Night», og også sanger fra Secret Gardens tidligere repertoar. Sangene får god plass, men også vår instrumentalmusikk er en viktig del av juleprogrammet.

–Vi gleder oss til å fremføre den nye musikken vår og håper at vi kan gi publikum en vakker og annerledes juleopplevelse.

Sist oppdatert: 06/23/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt