Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Julekonsert

Overview

Velkommen til julekonsert i Hundvåg kirke. Vi vil synge et variert utvalg av julesanger, fra det som er kjent og kjært, til nyere julesanger.

Velkommen til julekonsert i Hundvåg kirke. Vi vil synge et variert utvalg av julesanger, fra det som er kjent og kjært, til nyere julesanger.

Sang:
Janne Kristine Berge
Thelma Winterstø Aase
Helge Anglevik

Tangenter:
Tore Bols

Janne Kristine Berge er allsidig sanger og pianist. Hun er utdannet sanger fra Complete Vocal Institute og har tidligere sunget i Stavanger gospel choir. Hun brukes som solist i forskjellige sammenhenger og dirigerer gospelkoret Joyful og Stavanger damekor.

Thelma Winterstø Aase går første året på musikklinja på Vågen vgs. Hun synger i gospelkoret Joyful, og brukes som forsanger og solist i Hundvåg menighet.

Helge Anglevik har formidlet sang og musikk i Stavanger og omegn i et par tiår. Han bidrar som sanger og artist i mange sammenhenger, fra musikaler og storband til begravelser og bryllup.

Tore Bols kommer fra Stavanger og jobber til daglig som organist i Hillevåg kirke. Han er mye brukt som akkompagnatør, og samarbeider ofte med sangere og andre instrumentalister. Han jobber med både klassisk og rytmisk musikk/jazz. Han har hatt flere oppdrag for NRK.

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 5. desember 2021 20:00 21:15

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Julekonsert
Your Recently Viewed Pages