Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Nesodden

Julemarked på Hellviktangen kunstkafé

  • Hellvikalléen 60, Nesoddtangen
  • 66 96 01 70
  • 15. desember 2017 - 22. desember 2017
  • (4 Upcoming Dates)
Overview

Sett av datoen for en koselig julehandel i Kari Noregers flotte julemarked der du kan finne lokale håndlagde unike skatter.

Kafeen og Kirsten Westergaards blomsterbutikk er åpen.

 

Noen av de håndlagede tingene som selges kommer fra disse kunstnerne:

Lill I. Isaksen, Gaia Design
Keramikken til Lill er for deg som liker det spesielle, hvor du kan finne noe som ingen andre har – en gave til deg selv eller noen du kjenner! Hun lager mye forskjellig – keramiske instrumenter, figurer, lysholdere, lamper – pluss alt mulig annet som faller henne inn.

Tove Sundal Emmitt – kjeramikk
Tove dreier og bygger i steingods- og porselensleire som brennes med farget eller klar glasur. Disse produktene kan vaskes i oppvaskmaskin. Hun dreier og bygger også med grov steingodsleire som brennes i forskjellige Raku-teknikker sm naken raku og obvara ved lav temperatur. Og hun dreier og bygger i steingodsleire som bålbrennes – dvs. brennes i åpen flamme med salt i tønne.

Kari Noreger – Treskulpturer og masker
Kari har jobbet med teaterfigurer i 30 år. De senere år har hun også latt billedhoggeren jobbe fritt med en serie av trefigurer hun kaller ‘Animalesque’. På markedet har hun arbeider både fra teater og fritt vilt, 
da får du mulighet til å oppleve hennes levende og lekende dyremasker og unike treskulpturer.

Grønn Gourmet – delikatesser
Kommer også i år, det er drevet av Bente Westergaard, som har jobbet med økologisk mat helt siden 1973. Hun har også skrevet en bok med samme navn. Den handler handler om å være skapende med mat, på basis av økologiske råvarer. Den er morsom, og har blitt meget godt mottatt. Hun selger forskjellige selv-lagde delikatesser i nette krukker.

Ingebjørg Hokholt – englemaker (tiffany teknikk)
Glass i alle regnbuens farger og noe re-design fra gamle blyglassvinduer. Komponeres til små engler med skjæring, sliping og loddes sammen med tinn. I vinduet blir det et spill av farger årets spesialitet er grønn alv engel. Små julepresanger av re designet tekstil med innslag av kvinnehåndarbeid.

Randi Elmenhorst – Smykker
Randi er unik, ikke bare som smykkekunstner og menneske, men med uttrykk, design og ikke minst valg av materialer. Hennes spesialitet er nok Epoksy, men det er kombinasjonene og formen som gjør henne til en spennende og særegen kunstner. Flater og linjer er ofte rene, men i smykket, som små eventyr, støper hun halvedelstener, bilder av noen du er glad i, sommerfuglvinger, luftbobler, blomsterstøv, røyk, sand, nøkler, beskjeder. Her er faktisk nesten ikke begrensinger. Så er du på jakt etter en personlig og særegen gave? Ingen klarer dette bedre! Randi er utdannet med Kunst og Håndverkeskolen. 

Ingrid Lie – vesker.
Veskene er laget av resirkulert gummislange. Det kan for eksempel være traktor, bil eller sykkel – eller en kombinasjon av disse. Formen er valgt ut fra slangens krumning og veskene er sydd for hånd. Hvert produkt er unikt. I disse veskene har jeg jobbet spesielt med sømmen – plassering, sting og farge på tråden – for å få et dekorativt uttrykk.

Ingunn Wagner
smykker

Hanne Frey Husø – Kunstkort og hjemmestrikk
Hanne arbeider med håndlaget papir, animasjon og marionetter, hun har bakgrunn fra Kunsthøgskolen i Oslo, Institutt for tekstil. Hennes unike håndstrikk, håndfarget, ren ull, strikk til menn, kvinner og barn er virkelig verdt turen.
 

Marta
Såper, lys lukt

Bianca Bogø – Nix forlag
Den store glemmeboken og kunstkort

Irene Ytregård
Strikk

Elin Østby
Strikk og smykker

Kim Bjørvik
Strikk og smykker

Sofie Mellegaard
Økologisk honning, syltetøy mm.

Olga Papalexiou
Kamille, lavendel og Prikkperikum oljer.

Christin Holte – Blomsterfesten
Blomsterfrø

Jette Ruud – Kjeramikk

Ingvild Wivel – Postkort og små bilder
Fotograf og tekstforfatter. Interessen for foto har vært der siden jeg gråt meg til mitt første kamera som åtte-åring, og har aldri sluppet taket.

Marta Stasiukiewicz
Såper lys og lukt

 

 

  • Last Updated: 02.11.2017
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

fre 15. desember 2017 12:00

lør 16. desember 2017 12:00

søn 17. desember 2017 12:00

fre 22. desember 2017 12:00

See All
Julemarked på Hellviktangen kunstkafé
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad