Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

Julemarked på Kristiansand museum Kongsgård

  • Vigeveien 22 B, Kristiansand S
  • +47 38 10 26 80
  • 3. desember 2017
  •  /  12:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Velkommen til et av Sørlandets største julemarked! Like sikkert som at jula kommer er at det arrangerers julemarked på friluftsmuseet på Kongsgård 1. søndag i advent.

Her blir det anledning til å kjøpe flotte, hjemmelagde julegaver. Mellom slagene kan man ta en kopp kaffe, kjøpe seg en vaffel eller spise litt julegrøt.

Det er mange utstillere som selger mye forskjellig, alt fra småkaker og strømper, julekort og juleduker til syltetøy, sleiver, smykker, kranser og andre ting.

Venneforeningen fyrer opp grillen og selger pølser i brød, helligtrekongerslys og julebrød. Skulle du bli sulten eller tørst, så kan du kjøpe en kopp kaffe og en svele i Venneforeningens bod som du kan kose deg med mens du vandrer rundt i Bygaden.

Du kan kjøre med hest og kjerre, være med på eventyrstund og kanskje kommer nissen innom? Det er mye både å se og kjøpe for både store og små!

NYHET! Slipp unna køen og kjøp billetter på nett! Se link i arrangementet.

Inngangspris: Voksen kr. 75,- Barn (3-16) kr. 25,-. Vi ønsker at flest mulig bruker buss til arrangementet og pris ved bruk av buss og fremvisning av billett er: Voksen kr. 40,- og Barn kr. 10,-.

Gratis inngang for årskortholdere.

Husk kontanter – flere utstillerne har ikke bankterminal og det er ikke mulig å ta ut kontanter på området.

  • Last Updated: 02.11.2017
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

søn 3. desember 2017 12:00

See All
Julemarked på Kristiansand museum Kongsgård
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad