Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Julemarked Stavanger

  • Løkkeveien 41, Comfort Hotel Square, Stavanger
  • 1. desember 2019
  •  /  13:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Stavanger sentrum, Storhaug Productions og Comfort Hotel Square inviterer til et spennende julemarked søndag 1. desember. Det blir en herlig dag med et marked med varierte og kule varer som kunsthåndverk, kunst, julegaver, design, redesign, vintage, smykker, tilbehør og en egen avdeling med klær.

Stavanger sentrum, Storhaug Productions og Comfort Hotel Square inviterer til et spennende julemarked søndag 1. desember. Det blir en herlig dag med et marked med varierte og kule varer som kunsthåndverk, kunst, julegaver, design, redesign, vintage, smykker, tilbehør og en egen avdeling med klær. Vi håper også på julekranser og andre spesialiteter som hører den varme juletiden til!

Her kan du finne unike, kortreiste og bærekraftige  julegaver samt unne deg noe nytt selv. Juleantrekket kan også skaffes her! Gratis inngang;)

Det er flere marked i Stavanger denne dagen så lag deg en fin rute, gjerrne avslutt med kaffe og kos hos på hotellet på Løkkeveien. Comfort Hotel Square er den perfekte samarbeidspartner til Storhaug Productions med deres flotte grønne verdier og interesse for å støtte aktivitet i Stavanger! 

  • Last Updated: 29.10.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 1. desember 2019 13:00 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Julemarked Stavanger
Your Recently Viewed Pages