VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet GJØVIK

Julemoro med Blunck & Nagell

Overview

Det er 50 eventyrlige år siden hele Norges Øivind Blunck debuterte på Det Norske Teatret i «Spelemann på taket», riktig nok i en stumrolle oppe på taket. Deretter bar det rett ut i den store dramatikken hvor han i sin første talerolle faktisk spilte mopedist.

Nærmere 40 roller ble det før Blunck for fullt gikk over til show- og revybransjen. Siden den gang har han gitt oss en rekke uforglemmelige øyeblikk, enten det har vært i forvekslingskomedier som «Den spanske flue», store musikaler som «Cats» eller «Les Miserables», humoristiske krumspring med Prima Vera, i gnistrende samspill med Hege Schøyen eller som usikker politietterforsker i «Olsenbanden». Og ingen glemmer vel Fridtjof fra Enebakk og den evige tenåringshelten Reidar?

De siste årene har Blunck oppsummert sin fantastiske karriere i showet «Cirkus Blunck», der det både har vært gjensyn med klassiske numre og karakterer og nye påfunn. Med sin store stemme og treffsikre komiske talent byr Øivind Blunck nå på et juleshow sammen med Trond Nagell-Dahl. Denne fantastiske duoen gir deg garantert latter, tårer og herlig julestemning! Øivind Blunck er en av våre aller største entertainere, og er bedre enn noensinne!

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 18:00
Dørene åpner : 17:30
Varighet: 90 min
Aldersgrense: 18 år
Ledsager: Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)

  • Last Updated: 03.11.2020
  • Source: Visit Innlandet
Dates

fr. 4. desember 2020 18:00

fr. 4. desember 2020 20:30

lø. 5. desember 2020 18:00

lø. 5. desember 2020 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Julemoro med Blunck & Nagell
Your Recently Viewed Pages