VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Julenatt med J. Hoel, L. Stokke, E. Solli-Tangen og L. Mæland

Overview

Velkommen til årets store julekonsert med Jørn Hoel, Lisa Stokke, Emil Solli-Tangen og Lise Mæland.
Musikere er Frøydis Grorud og Trond Lien. Dette er sjuende år på rad konserten Julenatt legger ut på veiene i førjulstiden for å skape varm julestemning i kirker over store deler av Norge. Konsertturnéen har premiere i Tromsø domkirke den 25. november og avsluttes tradisjon tro i Nordstrand kirke i Oslo den 22. desember.

ÅRETS ARTISTER
Hele Norges Jørn Hoel sang seg inn i musikkhistorien og norske hjerter med «Har en drøm» og «Ei hand å hode i» på 80-tallet, og har siden den gang imponert med sitt brede musikalske spekter – fra pop til soul og blues. Mange har den siste tiden hatt gleden av å oppleve Jørn i showet «Vår Beatles-hyllest» på Chat Noir og på turné over hele landet.

Vår internasjonale musikalstjerne, Lisa Stokke, hadde sitt store gjennombrudd da hun som den første i verden spilte hovedrollen Sophie i musikalen «Mamma Mia» i London! Hun har spilt i flere musikaler, teateroppsetninger og filmer, både internasjonalt og her hjemme. Lisa Stokke sang den norske versjonen av «Let it Go» (La den gå) i Disney-suksessen «Frozen»!

Tenoren Emil Solli-Tangen ble som en av de yngste søkerne gjennom tidene, tatt opp til Statens Operahøgskole i Oslo.
Emil gjør med sin store stemme konserter og operaroller over det ganske land, og har gjennom flere år hatt sin egen julekonsert.

Lise Mæland har imponert mange med sin store og varme stemme.
Hun har gjennom flere år vært en del av trioen «Tre Sopranos», deltatt i «X-faktor», opptrådt på NRKs «Beat for beat» og var nå i sommer en av artistene på årets Over Oslo-festival under sitt artistnavn «Melis».
Også i år har vi med oss musikere fra øverste hylle; eminente Frøydis Grorud (saksofoner og fløyter) og Trond Lien (kapellmester, tangenter) – begge kjent fra «NRKs Beat for beat»-orkester.

Velkommen til konserten Julenatt som gir deg den varme og gode julestemningen!

Ingen aldersgrense
Ingen servering
Tilrettelagt for bevegelseshemmede
Ledsager : Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift) NB ! Gyldig ledsagerbevis må fremvises uoppfordret ved inngang

 

  • Last Updated: 17.09.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 18. desember 2020 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Julenatt med J. Hoel, L. Stokke, E. Solli-Tangen og L. Mæland
Your Recently Viewed Pages