Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Ibsenhuset

Juleshow 2016: Morten Ramm & Einar Tørnquist

Overview

Det er klart for juleshow på Ibsenhuset. Denne kvelden presenteres Morten Ramm & Einar Tørnquist etterfulgt av en bugnende julebuffet og dans ut i de sene nattetimer. 

Vi tar hele foajéområde, mezzanin-etasjen og Peer Gynt-salen i bruk når det igjen inviteres til Juleshow på Ibsenhuset. Som gjest føres du inn til din forhåndsbestilte plass ved et av våre stilfulle langbord. Herfra er ikke veien lang til kveldens smakfull julebordsbuffet, magisk underholdning og ikke minst årets nye liveband Polyester. Vi lover at du denne kvelden ikke vil gå hjem uten å ha sunget og danset til sanger du har et forhold til.

Morten Ramm & Einar Tørnquist
Morten og Einar er for tiden høyaktuelle med Programmet Ramm og Tørnquist redder Norge. Her har programlederne som oppgave å besøke butikker og virksomheter som ligger i fare for å bli utkonkurrert av store konsern og kjøpesenter. Gutta har fra før av også jobbet sammen i Tørnquistklubben der det ble tydelig at de har en svært god kjemi.
Hver for seg har de også gjort stor suksess; Morten Ramm har blant annet med hjelp av noen venner, solgt ut Oslo Spektrum med eget soloshow. Einar brøytet banen for nettbaserte programmer gjennom Tørnquist Show på VGTV og har siden både hatt radio og TV på agendaen.  

Polyester
Bandet Polyester består av etablerte musikere og sangere fra aller øverste hylle. De har siden starten i 2000 gledet tusenvis av publikummere med sine energiske og fengende konserter. Polyester elsker å begeistre sitt publikum med et repertoar som favner bredt: alt fra 70-talls disco, svulstig 80-talls moro, gullkorn fra 90-tallet og moderne hits. Føler du for å synge med, så gjør det for trangen til å gjøre akkurat det er stor.

Kjøp billett

  • Last Updated: 01.06.2016
  • Source: VisitGrenland AS
Dates
fredag 25. november 2016

See All
Click to activate
Skien, Norway
The latitude and longitude
59° 12' 27" N / 9° 36' 19" E
Juleshow 2016: Morten Ramm & Einar Tørnquist
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad