Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken HALDEN

Juleshow med Heine, Julie og Det Norske Blåsensemble

Overview

Det blir både jubel og julestemning når Det Norske Blåseensemble blåser julen inn sammen med Heine Totland og Julie Dahle Aagård.

Tradisjonen tro inviterer Det Norske Blåseensemble til juleshow med stort orkester og fantastiske gjester. I år får vi besøk på scenen av Norges kanskje mest energiske entertainer, Heine Totland, og den magiske sangerinnen, Julie Dahle Aagård. Konserten ledes av vår egen trompetist, Frank Brodahl.
En kveld for alle

Her får du servert de amerikanske juleklassikerne, humoristiske innslag og musikalske overraskelser på løpende bånd. Ta med deg kjæresten, kollegaer, venner, foreldre, besteforeldre eller hele gjengen. Dette blir en kveld der selv Grinchen vil trampe takta.
Heine Totland

Med Heine Totland på scenen får du ekte entertainment, humor og halsbrekkende musikalske nummer til stor begeistring for både publikum og anmeldere. Totland er en erfaren artist med lang fartstid i underholdningsbransjen. Han har spilt store roller i musikaler som «Jesus Christ Superstar», «Chess», «Les Misérables» og «Mamma Mia», og du har sett ham på TV-programmer som Stjernekamp og Beat for Beat. Han har vært solist på en rekke plateproduksjoner og er også en mye brukt konferansier og foredragsholder.
Julie Dahle Aagård

Julie Dahle Aagård er utdannet fra jazzlinja på Konservatoriet i Trondheim, men vil ikke beskrive seg selv som jazzsangerinne. Soul, blues og gospel er hennes fremste kjennetegn. Hun har flere album og utallige opptredener med mange av landets fremste musikere og orkestre bak seg. Dahle Aagård trives også godt på teaterscenen. Allerede som 19-åring satte hun opp sin egen kabaret, «Julie heilt ålein». Senere har hun blant annet hatt hovedrollen i oppsetningen «Piaf» på Det Norske Teatret.

  • Last Updated: 07.10.2021
  • Source: Halden Turist
Dates

to. 9. desember 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Juleshow med Heine, Julie og Det Norske Blåsensemble
Your Recently Viewed Pages