Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Gran

Julestemning i Sysselgård på Hadeland!

  • Aschimlinna 199, Brandbu
  • 959 94 022
  • 25. november 2017 - 26. november 2017
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Tradisjonen tro har vi åpent i Sysselgården ei førjulshelg! I samarbeid med mange Husflidshåndverkere og andre har vi et mangfoldig tilbud! Her, midt i kulturlandskapet ved Randsfjorden, er det med preg av tradisjon og nostalgi den hyggeligste førjuls-stemingen som tenkes kan!
​​​​
Nissen er på plass og i år koker han smultringer! Vil du smake en helt fersk smultring? (Han har også nykokte, GLUTENFRIE smultringer) Nissen holder fyr i bålpanna og selger i tillegg gårdens egen peisved og poteter! Om det er snø i bakken låner han som vanlig ut akebrett til ungene, og han har en overraskelse på lur til barna som lager gammeldagse engler i snøen.

Hos utstillere kan man handle håndspunnet garn fra både pelssau og mohairgeit, rosemaling, Hømannsmykker, lappeteknikk, treskjæring, kurver,
Hadelandsvotter, kort, vevnader og mye, mye mer! Lokalmat som flatbrød, saft, spekepølse og honning er også på plass - nytt i år er småkaker/julekaker og smultringer UTEN GLUTEN!

Gårdsbutikken med håndverk og annet er selvfølgelig åpen. Det er mye å velge i, her er det julegavetips til både små, store og enda litt større - og gjerne til de som har alt! De populære, dreide tannpirkerboksene, nuperelle-engler og årets linkranser selges så langt lageret rekker, det samme med de gode strikkeveskene vi denne helga har tilbud på! Vi benytter anledningen til å lansere den nye Sysselgårdvotten!

Årets juleutstilling er "Julebroderier" og har fri adgang. Broderi er så mye, og er utført på så mange måter, vi viser mangfoldet. Kjenner du igjen broderier fra eget eller besteforeldres julepyntede hus?

Dåpstradisjon - museum og systue er Sysselgårdens hjørnestein, det er fri adgang i musèets store utstilling av antikt dåpstøy.

I kafèen kan du få den helt ekte hjemmebaksten! Vi har et bredt utvalg og vi har også rikelig med GLUTENFRIE kaker! Vi har pyntet til advent og jul, ta en kaffekopp i nostalgisk atmosfære og kjenn på den gode stemningen!

Arrangementet er åpent kl. 11-17.00 begge dager. 
Velkommen!
 

  • Last Updated: 07.11.2017
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

lør 25. november 2017 12:00

søn 26. november 2017 12:00

See All
Julestemning i Sysselgård på Hadeland!
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad