Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Ibsenhuset

Julestemning på et Blunck, Bettan & Endresen

Overview

Årets største juleshow – Julestemning på et Blunck, Bettan & Endresen.

For første gang står tre av Norges aller største artister sammen på scenen! Elisabeth «Bettan» Andreassen, Tor Endresen og Øivind Blunck vil skape magisk julestemning landet rundt med et fantastisk show når de reiser på turné i november og desember.

Med en skattekiste av et repertoar blir det alt fra storslagne ballader til elleville humornumre. Det blir gåsehud, tårer og hjertelig latter. Den fantastiske trioen har med seg Tors talentfulle datter Anne-Sophie, i tillegg til lokale barnekor, på alle turnéstoppene. Dette vil du ikke gå glipp av!

Elisabeth Andreassen ble legendarisk da hun vant Melodi Grand Prix med Bobbysocks i 1985. I dag er hun en av våre aller kjæreste artister, med en imponerende hitrekke. Bettan har i tillegg til Bobbysocks og solokarrieren, opplevd enorm suksess med «Showgirls»,«Chips» og «Kikki, Bettan & Lotta» -og mange flere.

Tor Endresen ble for alvor kjent som syngende bartender i den svært populære programserien «Lollipop» på NRK. Fremdeles strømmer publikum til konserthusene for å høre ham fremføre klassiske pop-perler, i tillegg til at bergenseren har gjort stor suksess i flere musikaler og sunget på de store Disney-filmene. Han har og vært med i Grand Prix 12 ganger – like mange ganger som Bettan.

Øivind Blunck har vært en av våre mest ettertraktede artister i 40 år – enten det er som «Fridtjof»,«Reidar» eller bare seg selv. Han har spilt i musikaler og revyer, i tillegg til klassiske filmer som «Olsenbanden». Sammen med Hege Schøyen solgte de så mye billetter til forestillingene på Dizzie at de sikkert kunne holdt på fortsatt.

Det blir garantert en festaften når disse herlige artistene endelig skal dele scene.

Premiumbilletter
På denne forestilligen kan du kjøpe Premium-billetter, som er husets beste seter.

Billetter

  • Last Updated: 18.08.2016
  • Source: VisitGrenland AS
Dates
torsdag 1. desember 2016

See All
Click to activate
Skien, Norway
The latitude and longitude
59° 12' 27" N / 9° 36' 19" E
Julestemning på et Blunck, Bettan & Endresen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad