Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Maihaugsalen

Julestemning på et Blunck, Bettan og Endresen

  • Maihaugvn 1, Lillehammer
  • +47 61288900
  • 7. desember 2016 - 7. desember 2016
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Med en skattekiste av et repertoar blir det alt fra storslagne ballader til elleville humornumre. Det blir gåsehud,  tårer og hjertelig latter.

Den fantastiske trioen har med seg Tors talentfulle datter Anne-Sophie, i tillegg til lokale barnekor, på alle turnéstoppene. Dette vil du ikke gå glipp av!
Elisabeth Andreassen ble legendarisk da hun vant Melodi Grand Prix med Bobbysocks i 1985. I dag er hun en av våre aller kjæreste artister, med en imponerende hitrekke. Har i tillegg til Bobbysocks og solokarrieren opplevd enorm suksess med «Showgirls», «Chips» og «Kikki, Bettan & Lotta» - og mange flere. 

Tor Endresen ble for alvor kjent som syngende bartender i den svært populære programserien «Lollipop» på NRK. Fremdeles strømmer publikum til konserthusene for å høre ham fremføre klassiske popperler, i tillegg til at bergenseren har gjort stor suksess i flere musikaler og sunget på de store Disney-filmene. Har vært med i Grand Prix 12 ganger – like mange ganger som «Bettan».

Øivind Blunck har vært en av våre mest ettertraktede artister i 40 år – enten det er som «Fridtjof», «Reidar» eller bare seg selv. Han har spilt i musikaler og revyer, i tillegg til klassiske filmer som «Olsenbanden». Sammen med Hege Schøyen solgte de så mye billetter til forestillingene på Dizzie at de sikkert kunne holdt på fortsatt.

Det blir garantert en festaften når disse herlige artistene endelig skal dele scene.  

www.juleshow.no

Arrangør: Aller Media

Billetter selges via Ticketmaster, Narvesen og 7-eleven
Kjøp billetter her!

Rullestolplasser ring 612 88 900.
www.maihaugsalen.no

  • Last Updated: 22.08.2016
  • Source: Visit Lillehammer
Dates
onsdag 7. desember 2016

See All
Click to activate
Lillehammer, Norway
The latitude and longitude
61° 6' 47" N / 10° 28' 40" E
Julestemning på et Blunck, Bettan og Endresen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad