Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Grimstad

Julie Bergan på Bluebox

Overview

Hvor ofte har du nynnet til «Arigato» det siste året? Julie Bergans evne til å levere catchy låter og et rått sceneshow gjør konsertopplevelsen komplett!
 

CC: 225/315 + bill.avg (student/ordinær)
ID: 18 år* med gyldig studentbevis fra høyere utdanning
Dørene åpner kl 20.00
Showstart kl 21.00
 

Julie Bergan har for lengst bevist at hun er en vokalist og låtskriver i verdensklasse. Hennes enestående evne til å engasjere med sine catchy hooks, har gjort at 22-åringen har rukket å oppnå opp mot 90 millioner streams på låtene sine. Sommeren 2016 fulgte Bergan opp hitsinglene «All Hours» og «I Kinda Like It» med bangeren «Arigato», som ble ønsket inn i varmen av alle Norges radiostasjoner, og som klatret helt til topps på de norske hitlistene. Før det overbeviste hun som rapper i P3s mye omtalte remiks av Karpe Diem-låten ”Attitudeproblem” sammen med blant annet Silvana Imam og Bendik.

 

I 2017 har Julie Bergan lagt lista høyt med sin nyutgitte låt «Blackout», som fra dag én har lagt seg i toppskiktet hos Spotify, og som med dét allerede kan karakteriseres som en ny Julie Bergan-hit. Med sin kraftfulle og særegne stemme, kombinert med enorme mengder sjarm og energi på scenen, tar Julie Bergan med «Blackout» ett steg nærmere den internasjonale stjernehimmelen.

  • Last Updated: 11.10.2017
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

lør 14. april 2018 0:00

See All
Julie Bergan på Bluebox
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad