Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Northern Norway

Julietnorth

Overview

Julietnorth, med felespiller Julie Alapnes i spissen, gjør det stort om dagen og høster strålende kritikker for debutalbumet som kom i 2018. Etter å ha vekket oppmerksomhet med konserter på Northern Expo på Svalbard og under Celtic Connections i Glasgow, går nå Julietnorth en spennende tid i møte, blant annet med innspilling av nytt album. 
Gruppa består av Julie Alapnes på fele og vokal, Petter Carlsen på barytongitar og vokal, Halvard Rundberg på trøorgel og gitarer og Wetle Holte på trommer. Bandet har turnert over det ganske land siden 2014, da Julie inviterte musikerne med seg for å danne et nytt band. Supergruppa fra nord har sammen skapt et energisk, kjølig og friskt sound hvor nordnorsk folkemusikk og Julies egenskrevne låter møter drivende trommer, rocka barytongitar og drømmende vokal. De vakre og finurlige slåttene trives i dette filmatiske landskapet, hvor karakteristisk felespill og trøorgelet Leon utgjør en viktig grunnstamme. 
"...melankoli i den ene låta, før det svinger noe så inni hampen i den neste. Det hele låter ekte og ærlig, jordnært og avsindig vakkert"
- Bernard Hienerwadel, Altaposten
"Julietnorth er en artist for fremtiden!" - Svein Andersen, Aftenposten 

  • Last Updated: 17.07.2019
  • Source: Destination Harstad
Dates

lø. 14. september 2019 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Julietnorth
Your Recently Viewed Pages