Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

JUNG danser

Overview

JUNG, Kasha og Mandala Crew med afrofusion, hiphop og dansesirkel.

Når JUNG tar over Festallmenningen, blir det både konsert og mulighet til å prøve egne ferdigheter for fans av dans, R & B og house.

Hit har JUNG invitert den bergenske artisten Kasha, som egentlig heter Rachel Kashafali. Hun er kjent for å mikse afropop med R & B og neosoul, og kom i fjor med singelen «Love Scene». Unge dansere fra JUNG inviterer publikum til å delta i dansejam med DJ-ene Murt og Duafen.

Det nyskapende dansecrewet Mandala Crew, ledet av koreograf Henrik Nordin, opptrer også på scenen. Mandala Crew fokuserer på hip hop og street dance med en frisk tilnærming.

JUNG er en åpen møteplass for unge i Bergen, der du er velkommen uavhengig av bakgrunn, kjønn eller økonomi. Med pulsen på byens unge musikere og dansere, tilbyr daglig leder Simon Alejandro et ettertraktet kulturtilbud for de mellom 13 og 26 år. Internasjonale instruktører holder faste danse-workshops, og JUNG har rekruttert mange nye DJ-er som setter musikken til. Med fokus på samhold og god stemning er JUNG raskt blitt en populær kulturaktør blant unge i Bergen.

  • Last Updated: 24.02.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 27. mai 2023 12:00 13:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
JUNG danser
Your Recently Viewed Pages