Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Juni-HAPPENNG 2024

Mer info

Juni-HAPPENING 2024: To dager, fem arrangementer! Gjør deg klar for en virvelvind av opplevelser og musikalske gleder! Fra Sevilla til Stavanger kan du nyte en blanding av lyder og sanseinntrykk. I tillegg kan du nyte blomsterprakt og kulinariske herligheter fra en stjernekokk. Bli med på en uforglemmelig reise på Kulturbruk 44/4! Benedicte Palko, kunstnerisk leder.

Juni-HAPPENING 2024, Fem arrangement på to dager!

Spenn fast sikkerhetsbeltet!

Årets Juni-HAPPENING blir en berg- og dalbane av opplevelser og musikalske inntrykk! Brusende følelser av lykke, skam og skråblikk, ispedd litt salighet. Fra det lyse til det mørke, fra det aller minste til det aller største, fra Sevillas kjente Barberer til norske klanger. Fem instrumenter i uvanlig kombinasjon, og en blanding av folkekjært og nytt.

Stavanger er sterkt representert både i ord og toner. Blomster og utflukt blir ivaretatt av de beste, som alltid. Og på toppen av det hele - en Michelinkokk og matkunstner, som vet å binde det hele sammen i et vell av smaker. Alt i det fantastiske kulturlandskapet ved porten til Ryfylke.

Velkommen til PALKO & Co på Kulturbruk 44/4!
Benedicte Palko, Kunstnerisk leder.

Sist oppdatert: 04/10/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt