Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

JUNIUTSTILLINGEN ASTRID GRUE - keramikk & ROAR KJÆRNSTAD - akvarell

Mer info

Det er en stor glede å ønske velkommen til JUNIUTSTILLINGEN med to kunstnere fredag 31. mai kl 18.00

ASTRID GRUE - keramikk, maleri, tegning
ROAR KJÆRNSTAD - akvarell - gouache

Utstillingen viser en bredde av verk fra Astrid Grue sitt kunstnerskap og kunstnerens verk i forskjellige teknikker. Astrid Grue har gjennom en lang karriere vist sin kompetanse for det håndverksmessige i keramikk, og interesse for formutvikling i dette materialet.
I ASTRID GRUE`s kunstneriske arbeide er naturen inspirasjonskilde. Naturen gir ro til å lytte, både til de prosesser som foregår i ens eget indre, samt de prosesser som ligger i naturens eget dyp. Naturen befinner seg hele tiden i en tilstand av endring, i et kretsløp av vekst og forfall. Forfallet gir rom for at nytt liv kan oppstå. Dette prinsippet er tydeligst om høsten, når alle vekster har avblomstret og tørket inn, slik at bare de nakne skjelettene står igjen. Selv om livskraften tilsynelatende har forlatt trærne, observerer kunstneren sporene etter denne kraften som et indre trykk vendt mot lyset og varmen. Samtidig er de også formet utenfra: av vind, sol og regn.

I galleriets prosjektrom skal billedkunstner ROAR KJÆRNSTAD vise en serie malerier og tresnitt med utgangspunkt i poesi, landskap og spesifikke steder i Tolga og omegn. En studie i akvarell og gouache. Utstillingen blir altså en videreføring av et tidligere utstillingsprosjekt ved TØYsentralen i 2019, da kunstneren fordypet seg i de lokale omgivelsene, med et særlig fokus på eldre hus og løer - fortidsminner omgitt av Tolgas naturlandskap.

Utstillingen åpnes ved MALI FINBORUD NØREN
Marked/ Content Manager i Visit Røros og Østerdalen S.A

På åpningen får vi en musikalsk forsmak på "Lydreise" med SIGURD HOLENE som holder konsert den 1. juni i TØYsentralen kl 15.00

HJERTELIG VELKOMMEN
Tagjerne kontakt for besøk utenom åpningstider.

https://www.facebook.com/TOYsentralen/

Sist oppdatert: 05/23/2024

Kilde: Destinasjon Røros

Sider du nylig har besøkt