VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Juno

Overview

Dører 20:00
Konsertstart 21:00
Aldersgrense 18 år eller med verge

På grunn av gjeldende restriksjoner for arrangementer selges billettene fortrinnsvis samlet i grupper av 2 eller 3 personer.
Kvintetten forholder seg fritt til alle sjangerkonvensjoner. Den unge gruppen har ganske visst røtter i jazz og debutalbumet "Young Star" er ute på velrennomerte Jazzland Recordings (Tortusa, Bugge Wesseltoft, Mungolian Jetset, Ola Kvernberg m.fl.), men hip hop, soul, ambient, pop, barokke korarrangement og utallige andre elementer blandes i en sound som er unik for Juno. At et så ungt band har fundet seg en så særegen lyd og stil er sjeldent!
Kanskje det også er derfor at Juno allerede før albumet kom i butikkhyllene hadde rukket å begeistre publikum på Edinburgh Jazz & Blues Festival, Chris Beetles Gallery i London, Vinterjazz i Århus, samt By:larm, Trondheim Calling, Kongsberg Jazzfestival og Moldejazz?
Dansbare grooves og kompleks rytmikk møter melodiøse refreng og eksperimentelt tonespråk med rap og fengslende improvisasjon. En uvanlig besetningen med to vokalister, tenorsaksofon, kontrabass og trommer er fantastisk å oppleve på en scene, så dette bør du ikke gå glipp av når Juno for første gang kommer til Stavanger og Folken!

  • Last Updated: 14.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 17. oktober 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Juno
Your Recently Viewed Pages