Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Just Conserved

Just Conserved inviterer til konsert i P.M Røwdes kafé.

Just Conserved er et band bestående av garvede musikanter fra Askim-Sarpsborg-Fredrikstad, som hadde sin mest aktive periode på 60-tallet.

Den gang fikk de bl.a. 2 andreplasser i Østfoldmesterskapet i popmusikk 66/67, samt gjentatte spillejobber på de fleste av datidens Osloklubber, som «Rondo» mm. På slutten av 60-tallet ble bandet oppløst. To av medlemmene, Knut Lie (trommer) og Geir Jahren (vokal), gikk videre med bandet Høst, som gjorde stor suksess og gav ut flere album.

I 2020 var vi så heldige å få med Heidi Drengsrud i bandet. Hennes stemme har tilført bandet ny vokalkraft både som solist og korist.

Bandet består nå av: Geir Jahren (vokal, munnspill og percussion), Terje Gundersen (gitarer), Ivar Nygård (bass), Heidi Drengsrud (vokal), Roger Woltersvik (gitar,keyboard,vokal) og Knut Lie (trommer,vokal)

Vi inviterer til en uformell konsert i kafeen og her blir det ren 60 talls rock og blues. Du får låter fra John Mayall and the Bluesbrakers, The Move, The Hollies, Cream, Fleetwood Mac, Crosby,Stills & Nash og en rekke andre fordums helter.

Sist oppdatert: 02/26/2024

Kilde: Visit Indre Østfold

Sider du nylig har besøkt