Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Kårner Kafe` // Lars Martin Myhre og Ingvar Hovland

  • Nordsjøveien 4246, Sirevåg
  • +47 51438220
  • 23. oktober 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

KÅRNER KAFÉ av og med Lars Martin Myhre og Ingvar Hovland.

KÅRNER KAFÉ av og med Lars Martin Myhre og Ingvar Hovland.

Lars Martin Myhre er sanger, musiker og komponist innenfor mange sjangre. Er godt kjent for sitt samarbeid med Odd Børretsen og Arild Nyquist. Har også gitt ut flere kritikerroste soloplater og holder konserter jevnt og trutt.
Ingvar Hovland er kjent som tekstforfatter for Vamp, Rita Eriksen, elle melle, Trond Granlund, Eigil Berg, Lars Martin Myhre og en lang rekke andre norske artister og band. Skriver også revyer og andre type forestillinger.

I konsert-forestillingen «Kårner Kafé» skaper Myhre og Hovland sitt eget, lille univers omkring en brun kneipe og en del av stamgjestene der; et rufsete og slitent klientell - men likevel med adskillig livsvilje og glimt i øyet.

"Kongen på haugen" er den lett kriminelle og tungt arbeidsskye Frivoll. Der andre strør om seg med livsmotto som "Grip dagen!", er Frivoll mer for å "ta kvelden". Også Josse, en gang i tiden kjent som presten Johannes, er en markant skikkelse som stadig har ett og annet å forkynne for sine svirebrødre på Kårner. Det samme kan sies om frifanten og lystsmugleren Frederic Feyer, den høyst konkursrammede Direktøren, den havarerte Chiefen og «vår alles» Britta Blomme. Og over denne brokete forsamlingen våker stedets innehaver, Erna, med et omsorgsfullt blikk og en stor romslighet - både i forhold til sine gjester og til skjenkeloven.

Her danses og synges det i pur glede og skrønes så det bokstavelig talt er en sann svir. Men vi beveger oss også inn i sårheten, angsten og alvoret.
Myhre og Hovland tar oss med på Kårner Kafè og presenterer oss for stamgjestenes sorger og gleder med varme og humor og uten moralsk pekefinger - i salig Bellmanns ånd, men anno vårt eget århundre.

  • Last Updated: 06.07.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 23. oktober 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kårner Kafe` // Lars Martin Myhre og Ingvar Hovland
Your Recently Viewed Pages