Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Kåte Klør // slippkonsert

  • Kvitsøygaten 25, Stavanger
  • +47 51530595
  • 5. november 2021
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Fredag 5. November feires "Pessmistopia" i ærverdige Maskinhallen med ingen ringere enn Emilie Eies VALP som support. Det blir uten tvil en av de største kveldene i Kåte Klørs historie, så ta turen og nyt en deilig kaotisk kveld fylt av dans og fuzz. Velkommen!

KÅTE KLØR:
Kåte Klør var et slagord lenge før det ble til et band. Det refererte til de øyeblikkene i livet der lidenskap og viljen til å gjøre noe som helst, i en liten skandinavisk by, overgikk frykt og sunn fornuft. Bandet spilte sine første konserter allerede sent 2015 og i februar 2018 delte Kåte Klør kanskje den aller største scenen, Rockefeller, med et av Norges aller største rockeband, Skambankt.
Etter slipp av singler i 2018 og slipp av «Javel EP» i 2019 kom endelig debutalbumet, «Pessimistopia», ut i 2020. Platen ble spilt inn på 10 dager av primus motor Harald Harestad hos Espen Eidem i Komet Lydstudio. Resultatet ble en eklektisk blanding av ekte garagerock, spoken word, punk og blues. Omstendighetene rundt innspillingen var av flere grunner kaotisk men likefullt livsbejaende og målet om en ny start og katarsis ble nådd. Artister som Emilie Eie og Christina Flood ble med på features og koring, mens forfatter Jacob Tom og den mystiske karakteren/dikteren Okkvald bidro med hvert sitt spoken-word spor. Dave Pickett fra Panic Attack dukker opp med en beskjed fra en svunnen tid på sporet «Sugar Fuzz» mens Sondre Kvarekvål Thorsen og Thomas Hartvigsen Rambjørg fra Mudslide, Lucid Dreaming og Dead Junkie Fever står for trommer og bass på «Killer» og «Malstrøm Baby».
Som Jacob Tom sa en kort tid etter albumet var ferdig innspilt: «This is a community record if there ever was one. This is Stavanger´s underground coming together to make an album unlike anything else."
Fredag 5. November feires "Pessmistopia" i ærverdige Maskinhallen med ingen ringere enn Emilie Eies VALP som support. Det blir uten tvil en av de største kveldene i Kåte Klørs historie, så ta turen og nyt en deilig kaotisk kveld fylt av dans og fuzz. Velkommen!
På scenen som Kåte Klør: Harald Harestad, Frank Tore Tjøsheim, Emilie Eie, Sondre Kvarekvål Thorsen og Thomas Hartvigsen Rambjørg.
Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou.
På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou.
Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 5. november 2021 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kåte Klør // slippkonsert
Your Recently Viewed Pages