VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

KAFÉKONSERT: LYRISKE SCENER

Overview

«Lyriske scener» er en hyllest til musikken, spekket med musikalske høydepunkter og humor. Både Bizets «Habanera», Puccinis «O mio babbino caro» og instrumentalmusikk m.m., står på programmet.

Heloise Baldelli sopran
Izabela Loviskova mezzosopran
Kiril Kutin piano
Laura Loviskova fløyte

«Lyriske scener» er en hyllest til musikken, spekket med musikalske høydepunkter og humor. Både Bizets «Habanera», Puccinis «O mio babbino caro» og instrumentalmusikk m.m., står på programmet.

Musikk har vært underholdning og terapi for mennesker gjennom tusenvis av år. Sangere og instrumentalister i «Lyriske scener», sprudler av sang- og musikkglede, og erklærer sin kjærlighet både til vakre klassiske operaperler og høydepunkt fra vise-sjangeren. Det loves en opplevelse med gåsehud og uforglemmelige øyeblikk.

Varighet: omtrent 1 time.
Arrangør: Stavanger konserthus
Praktisk informasjon i forbindelse med ditt besøk

Pga. koronasituasjonen vil vårt populære sommerprogram finne sted i Spiseriet. Alle konsertene gjennomføres i henhold til myndighetenes pålegg om smittebegrensende tiltak.

Kjøp gjerne billett på forhånd

Vi oppfordrer publikum til å kjøpe billett på forhånd, siden det er begrenset kapasitet og mange av konsertene forventes å bli utsolgt.

Bordplassering

Det selges kun unummererte sitteplasser. Ved ankomst blir du tatt imot av Spiseriets personell, og tilvist plass. Er dere flere som kjøpte billett sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater. Er dere flere som har kjøpt enkle billetter som vil sitte sammen, ber vi om at dette legges inn i eget felt for «Øvrig informasjon» når billetter kjøpes.

Ved plassering fyller vi opp bordene, slik at du kan komme til å dele med noen du ikke kjenner fra før – selvsagt med 1 meters avstand.

Spiseriet åpner for lunsj fra kl. 11.00.

Grupper som ønsker å sitte sammen og forhåndsbestille meny, bes ta kontakt med Spiseriet på
post@spiseriet.no.

  • Last Updated: 15.06.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 30. juli 2020 14:00 15:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
KAFÉKONSERT: LYRISKE SCENER
Your Recently Viewed Pages