Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Kaizo Kids + Pollution + Melancholy

  • Lars Hertervigs gate 5, Stavanger
  • +47 51532245
  • 13. desember 2019
  •  /  22:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Kaizo Kids er et instrumentalt post-rock/dream pop band. Trioen fra Stavanger jobber for å skape harmonier og prøver å danne sin egen musikalske atmosfære.

Kaizo Kids
Kaizo Kids er et instrumentalt post-rock/dream pop band. Trioen fra Stavanger jobber for å skape harmonier og prøver å danne sin egen musikalske atmosfære.

Ved et stort fokus på svære og følsomme gitarmelodier og en bassist og trommis som jobber dynamisk på lag, skaper de sammen et stort og spredt lydbilde. Å skape et instrumentalt band lar dem forme og konstruere en musikalsk reise.

Medlemene av Kaizo Kids har tidligere spilt i band som Frances Wolf, Freak Minority og Lucid Dreaming. Bandet henter inspirasjon fra band som Popface, Paint The Sky Red, Beach Slang og This Will Destroy You.

https://open.spotify.com/artist/5rrTghBKzN0GrI9wBQufMu?si=RWvwEhE8S_il5ic7ByAZNg

Pollution
Pollution er et indie-/ rockband fra Karmøy som ble startet på tampen av 2015. Markus Matland er vokalist, gitarist og hovedlåtskriver med uvurderlig drahjelp fra Markus Aarøy Vikse på gitar, bassist Ole Marius Saltvik og Johan Nes bak trommene. Bandet gjør fengende frisk og fuzzdrevet kraftpop med høy sjarmfaktor og oppgir såpass forskjellige navn som Dinosaur Jr., Real Estate og Miles Davis som inspirasjonskilder. I konsertform opptrer guttene med stor selvsikkerhet, spilleglede og glød. De har allerede rukket å gjøre en rekke spillinger på markante klubber og steder over hele Haugalandet, Bergen og Stavanger.

https://open.spotify.com/artist/5alcV23yiDA3ctx7eDClvW?si=Dq0WHlxUQDix_1s2nvfZIQ

Melancholy
Hvis shoegaze og grunge hadde fått ett barn hadde det barnet het Melancholy. Bandet på 4 stykk startet opp i midten av 2017 og spiller Dream Grunge, noe de liker å kalle den spesielle cocktailen av lyd de lager. Dream Grunge er en veldig melodi-fokusert Dream Pop sjanger med fuzzy, harde gitarer og melankolske riff, kombinert med tromme beats og bass linjer som treffer deg i sjelen. Musikken får deg til å føle deg nostalgisk.

https://open.spotify.com/artist/2L20Vpka8tr9XQDOswBbcF?si=h34_Qt37TuGrJY0MzHoC3Q

CC: 100,-

  • Last Updated: 16.10.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 13. desember 2019 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kaizo Kids + Pollution + Melancholy
Your Recently Viewed Pages