Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet HAMAR

Kajsa Balto

Overview

Kajsa har de siste årene markert seg med sitt sjelfulle vokaluttrykk, og høstet lovord fra mange hold for sine utgivelser og  liveprestasjoner. Hun fremfører materialet sitt med en fortryllende intensitet, og i samspill med de strålende musikerne i bandet hennes skaper hun sterke konsertopplevelser som etterlater lytterne ivrige etter mer.

Kajsa Balto er en samisk artist som er oppvokst i Oslo, en bakgrunn som har preget hennes innfallsvinkel til samisk tradisjonell musikk. Siden debuten i 2017 har hun skrevet ny musikk basert på tradisjoner fra Kárášjohka hvor hennes far kommer fra, og hentet frem joiker fra egen familie. Hun har samarbeidet med Arktisk Filharmoni og Kringkastingsorkesteret, og turnert inn- og utland de siste årene med sitt faste band bestående av cello, gitar og trommer. Musikken hennes omtale som en vakker og kraftfull, og Kajsa har blitt betegnet som et ypperlig eksempel på hvordan musikken ikke kjenner grenser og blir et felles språk på tvers av kulturer.

Kajsa Balto – vokal
Ragnhild Tronsmo Haugland – cello
Aleksander Sjølie – gitar
Karoline Bjørhei – trommer
Konserten er et samarbeid mellom Innlandet fylkeskommune, Sametinget og Hamar kulturhus

  • Last Updated: 31.01.2023
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

to. 23. mars 2023 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kajsa Balto
Your Recently Viewed Pages