Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Kal-El || Hulen

Kal-El
CC: 250/300
ID: 18-----------------------

Kal-El er et Tony Iommi-godkjent norsk tungrockband. Disse rockerne har gitt ut tre fullengdere sammen med et par EP-er og turnert både Europa og USA siden starten i 2012.
Bandet er et produkt av ulike påvirkninger, og selv om de henter inspirasjon fra klassikere som Black Sabbath, Metallica, Sleep og Motorpsycho (og mange flere), kan man høre hint av thrash metal og Skandirock som utfyller lydbildet hvis man lytter nøye etter.

Det gjør det til et unikt band som er fast bestemt på å dra ut og erobre verden.
Kal-El ble dannet av et driv etter å eksperimentere med nye riff, og ble raskt et fremtredende band med utgivelsen av Pakal i 2013. Derfra har en halsbrekkende utgivelsesplan med albumslipp satt dem i en liga for seg selv. Bandet ble Spellemann nominert i Metal klassen i 2021 for sitt siste album «Dark Majesty», og de har allerede blitt invitert backstage med Ozzy, vært support for Brant Bjork og ja, til og med fått en melding om «godkjenning» fra selveste Tony Iommi. Alt dette er bare landemerker i en søken etter tungrockdominans.
Pushet fremover av fansen så er de ivrig etter å presse musikken til et nytt dristig nivå, og Kal-El ser alltid mot neste horisont og utfordring.‌


Sist oppdatert: 02/29/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt