Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Kalandra

Kalandra er klare for Norgesturné høsten 2024! Folkrock-bandet, som drar inspirasjon fra norske og keltiske folketoner, har nettopp sluppet to nye låter, og er igjen klare for å bergta publikum.

Bandet, med den talentfulle vokalisten Katrine Stenbekker i spissen, er kjent for sine fortryllende vokalmelodier og et rått og frigjørende lydbilde. Med hardtslående trommer og atmosfæriske gitarer skaper de et sonisk eventyr som utforsker grensene innen sjangeren.

Deres bemerkelsesverdige cover av Wardrunas «Helvegen» har nådd over en million visninger på YouTube. I desember 2019 var de support for Seigmen på deres Norgesturné og de har også laget to låter til HBO-serien Beforeigners. Etter å ha gitt ut sitt debutalbum 'The Line' i 2021, har bandet allerede etablert seg som en kraft å regne med i den alternative musikkscenen.

Etter to vellykkede konserter i Oslo og Trondheim høsten 2023, er Kalandra ivrige etter å ta publikum med på en ny musikalsk reise når de legger ut på turné igjen. Med lanseringen av to nye låter og flere festivalopptredener sommeren 2024, er kvartetten klare som aldri før til å nå nye høyder.

Sist oppdatert: 05/23/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt