Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

Kamelen / Dutty Dior på Byscenen

  • Byscenen Haugesund , Haraldsgata 169, Haugesund
  • +47 52697090
  • 21. desember 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

HOVEDARTIST: "Dutty Dior det symboliserer meg, «swaggen» min, og musikkstilen min. Classy med en touch av duttyness" Dutty Dior er godt kjent i den norske musikkbransjen, etter å ha gitt ut låtene «Plis», «Fantasi» feat. Isah og «Ma$a» feat. ProllyNah og Unge Ferrari. Og selvfølgelig Norges største hit «HALLO» med ISAH. Han fulgte opp med en kritikerrost opptreden på P3 live og gjestet Christine Dancke´s julekonsert på Sentrum Scene (som senere ble vist på NRK.no). Dutty er en ekstremt produktiv artist, som er på god vei med å ferdiggjøre debutalbumet som skal slippes senere i år. I mellomtiden ønsket han å gi lytterne en smakebit av det han har jobbet med, via mixtapen «PARA/NORMAL» og «BHD».

ARTIST: Marcus Kabelo Møll Mosele, bedre kjent som Kamelen aka Slim Kamel, ble kjent over natten da han i 2015 slapp singelen «Si Ingenting». Den norske rapperen fra Laksevåg er signert med rapkollektivet og plateselskapet NMG/G-Huset og har siden 2015 gitt ut mengder med musikk. Kamelen har for lengst etablert seg som en undergrunnsfavoritt og har blitt en viktig musikalsk stemme for en ofte stille og underrepresentert gruppe i det norske samfunnet. Hans debutalbum «Ambivalent» kom ut 27. november 2017 med låter om et liv i kaos preget av av store kriminelle ambisjoner og sosiale avvik. "Kingpin Slim" heter hans kommende album som planlegges sluppet høsten 2019. "Vil ba vekk", som Kamelen slapp i mai, har allerede rukket å få over 1.3 mill streams på Spotify og har i lang tid lagt på "Norway top 50". I 2018 var Kamelen nominert til Spellemannsprisen i kategoriene Årets gjennombrudd & Gramostipend.

ARTIST: MabbiJ MabbiJ med sin unike russemusikkstil tar også scenen den 21. Han startet nylig å produsere musikk, men siden første låt har han stadig prestert med mye god musikk som spilles rundt hele landet. På under 1 år som artist har låta hans «Bomshakalaka» allerede over en halv million avspillinger og hans første uavhengige russelåt «Min Ride Or Die» stiger i avspillinger. MabbiJ og gjengen sin i TBN stiller opp for å lage et show du sent vil glemme! Vi gleder oss til mer musikk fra Haugesunderen og ikke minst for å se han og gjengen opptre!

Konsertinfo:
ID; 18+
CC; 530,- inkl. avgift

20:00 Dørene åpner
21:00 Haffa&Unge Paco
21:20 MabbiJ
21:40 KAMELEN
23:10 Dutty Dior

  • Last Updated: 04.12.2019
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

lø. 21. desember 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kamelen / Dutty Dior på Byscenen
Your Recently Viewed Pages