Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

KammersKommers - Vinterfestspill i Bergstaden

KammersKommers er Vinterfestspill i Bergstadens store publikumsfavoritt. Lørdag formiddag byr på en humoristisk og lett vandring mellom fire ulike konserter. Nytt av året er at vi også besøker Røros' splitter nye bibliotek, midt i sentrum av bergstaden!

Opplev musikeren, komponisten og underholderen Stian Carstensen i fri utfoldelse sammen med vår egen tidligere kunstneriske leder Øyvind Gimse på biblioteket.

I Menighetshuset venter Herborg Kråkevik med Helge Lilletvedt ved pianoet. Det er duket for både vakker sang og en solid dose humor.

Gjermund Larsen Trio har siden sin første utgivelse i 2008 høstet lovord, jubel og en rekke priser. Under KammersKommers opplever du dem på Rørosmuseet sammen med Lucie Horsch på blokkfløyte.

I Sangerhuset får sopranen Victoria Randem både tårene og de høye tonene til å trille, mens pianist og gjøgler Trygve Brøske setter fart på lattermusklene.

KammersKommers er en vandring mellom fire konserter i fire ulike lokaler. Du bestemmer selv hvilket sted du vil begynne vandringen, og kjøper billett til ett av startstedene. De tre neste er inkludert i prisen.

Uansett hvilket startsted du velger, får du med deg alle de fire konsertene i alle fire lokalene.

Sist oppdatert: 11/14/2023

Kilde: Destinasjon Røros

Sider du nylig har besøkt