VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Kanaan

Overview

Dører 20:00
Konsertstart 21:00
Aldersgrense 18 år eller med verge
På grunn av gjeldende restriksjoner for arrangementer selges billettene fortrinnsvis samlet i grupper av 2 eller 3 personer.

Den norske powertrioen Kanaan spiller en kreativ blanding av eksplosiv psykedelia, stonerrock og jazz. Inspirert av kraut, tungrock og improvisasjon har trioen gjort seg bemerket som et sterkt liveband. Kombinasjonen av tunge riff, suggererende jammepartier og sterke melodier har vist seg å være en uslåelig kombinasjon og har resultert i applauderte konserter på en rekke etablerte scener både i Norge og Europa.
Bandet slapp sitt debutalbum "Windborne" i 2018 på det danske kultselskapet El Paraiso Records – et album som etter kort tid høstet gode tilbakemeldinger av kritikere og publikum i Europa. Etterfulgt av plateslippet gjorde bandet en to ukers turne i Europa, med strålende tilbakemeldinger.
I februar 2020 slapp Kanaan sitt album "Odense Sessions". Et fritt improvisert album som dokumenterte et fruktbart møte med den danske multiinstrumentalisten Jonas Munk.  Senere samme vår slapp Kanaan sitt andre ordinær studioalbum "Double Sun", som er en tyngre og mer produsert affære, laget av et band som har en tydelig visjon og håndverket til å dra det ambisiøse prosjektet i land.

  • Last Updated: 17.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 5. november 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kanaan
Your Recently Viewed Pages