VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet HAMAR

KANSELLERT! Petter Carlsen

Overview

Finnmarkingen Petter Carlsen fra Alta lager sin egen mix av alternativ-rock og indie-pop. Allsidighet er et nøkkelord. Hans signatur i stemme og gitarspill et annet.

I løpet av de siste par årene har Carlsen vært hyppig innom Tromsø for å lage sitt femte album, sammen med produsent Kristian Olstad.

Første singel kom 10. januar og heter "I Love the Way You See The World", og har høstet mange gode anmeldelser. "THIS is how to deliver emotion, passion and excitement with music." - KMS reviews

Petter sier følgende om låta: "Sangen er en hyllest til de som går sin egen vei, folk som er inspirerende for meg. Både fjerne og nære relasjoner. Folk som ikke lar seg trøkke ned av massene. Som tør. Som tør å bli gjort narr av. Som tør å bli trua på livet. Som tør å bli hatet. Som ser lengre enn det. Som aldri gir seg. Sangen er et ønske om å samles i en tid preget av polarisering, og et ønske om å anerkjenne meningsforskjeller"

Med det som begynner å bli en respektabel back-katalog, inkludert 2017-suksessen "Glimt", som han vant Arctic Talent stipendet med, planlegger Petter å spille mye live fremover, og setlista kommer til å spenne over hele hans karriere.

Hør på denne! https://orcd.co/qd4wg59
www.pettercarlsen.com
www.facebook.com/pettercarlsen

Velkommen!
Hatten går

  • Last Updated: 18.03.2020
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

lø. 18. april 2020 14:00 14:45

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
KANSELLERT! Petter Carlsen
Your Recently Viewed Pages