Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Lister Farsund

Kaperfest på brygga med ILA Auto og Erlend Ropstad

Overview

Det blir kaperfest på brygga i Farsund, med ILA Auto og Erlend Ropstad under Kaperdagene 2018!

Vi gleder oss til KAPERFEST PÅ BRYGGA med stemningssetterne ILA Auto og Erlend Ropstad som går på scenen fra klokka 20.00 i teltet på Torvet. Dette blir en feiende fin kveld, og vi håper du blir med!

Erlend Ropstad har den siste tiden håvet inn femmere på terningen i anmeldelse av plata AltSomHarHendt. Blant annet VG, Dagbladet, Aftenposten og iTromsø er blant anmelderne, så det er bare å gjøre seg klar til å nyte musikk som virkelig er satt på kartet i disse dager.

Artisten debuterte med EP-en The Magnetic Tapes i 2006. Sanger fra denne utgivelsen dukket opp på filmmusikken til skrekkfilmen Fritt Vilt

Året etter kom hans første album, Bright Late Nights. Dette albumet var produsert av Davide Bertolini som har produsert album for blant andre Kings of Convenience. I juni 2010 ble oppfølgeralbumet Bright Late Nights utgitt. Etterfulgt av Hva om det ikke er sånn som du tror at det er, hans første plate på norsk som gjennomgående ble godt mottatt i musikkpressen. Erlend Ropstad ga ut sitt fjerde album, Her om natta i april 2014.

Platen hans Det beste vi får til ble nominert til Spellemannprisen 2015 i klassen popsolist. For albumet Alt som har hendt fra 2017 ble han nominert i klassene rock og årets tekstforfatter foran Spellemannprisen 2017.
 

ILA Auto leverer ekte bluegrass-musikk til alle aldersgrupper. Disse gutta kan virkelig underholde!!

Bandet har blitt kalt lokomotivet i norsk bluegrass, og det er få band som kan matche energien deres på scena. Med over 600 konserter bak seg på festivaler og klubber i Norge og Europa over snart 12 år, har bandet fått rykte på seg får alltid å gi publikum noe ekstra. En humørfylt festbombe, for å sitere en anmelder.

  • Last Updated: 05.04.2018
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

fre 13. juli 2018 20:00 23:59

See All
Kaperfest på brygga med ILA Auto og Erlend Ropstad
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad